ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ με πολεμικό πλοίο μεταξύ Ρόδου – Καστελόριζου

Κοινοποίηση:
τουρκικη φρεγατα

Παρ’ ολίγον «θερμό» επεισόδιο τουρκικού πολεμικού πλοίου με ελληνικό ωκεανογραφικό στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, στο διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε το ΟΡΕΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όταν το ελληνικό ερευνητικό «ΑΙΓΑΙΟ» που ανήκει στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών βγήκε έξω από τα 6 ν.μ, σε διεθνή ύδατα, το προσέγγισε τουρκικό πολεμικό πλοίο, ο κυβερνήτης του οποίου ζήτησε δύο φορές μέσω ασυρμάτου να ενημερωθεί για τα στοιχεία του πλοίου, αλλά και για την αποστολή του.

Ο πλοίαρχος του ελληνικού ερευνητικού δεν απάντησε και τελικά το τουρκικό πολεμικό απομακρύνθηκε..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΑΙ ???ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΟΡΤΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΠΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΟΙ ΚΟΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΤΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΝΑΤΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ……………………………………….

Comments are closed.