ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ: ΕΙΧΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ. Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
ΜΑΣΚ

Με δημόσια παρέμβαση του ο δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ αποκάλυψε πως είχε πολύ σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του Covid-19 και ειδικότερα στην δεύτερη δόση, η οποία έγινε με mRNA εμβόλιο (η πρώτη δεν ήταν) και ότι φοβάται πως «μπορεί να έχει μόνιμη βλάβη στην υγεία» του.

Όμως η καταγγελία του δεν σταμάτησε εκεί καθώς είπε πως και ο ξάδερφός του ο οποίος είναι νέος και απόλυτα υγιής, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά συμπτώματα μυοκαρδίτιδας!

 Ο Έλον Μασκ, απαντώντας σε ανάρτηση χρήστη του Twitter η οποία αναφερόταν στα στοιχεία του CDC για τις παρενέργειες των εμβολίων, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος αντιμετώπισε σοβαρές παρενέργειες έπειτα από τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA.

«Για αρκετές ημέρες ένιωθα ότι θα πεθάνω», έγραψε χαρακτηριστικά. «Ελπίζω πως δεν θα έχω μόνιμη βλάβη στην υγεία», συμπλήρωσε.

Ο δισεκατομμυριούχος ισχυρός άντρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του Twitter, παρέθεσε και όλο το ιστορικό εμβολιασμού του.

Έγραψε συγκεκριμένα ότι το πρώτο εμβόλιο που έκανε ήταν το Johnson and Johnson, από το οποίο δεν αντιμετώπισε παρενέργειες εκτός από έντονο πόνο στο χέρι, έπειτα εμβολιάστηκε με εμβόλιο mRNA, στην πρώτη δόση δεν είχε παρενέργειες, η δεύτερη δόση όμως του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Ο Παπαδακης τελικα ειπε την μεγαλη αλήθεια και αυτοφασκελώθηκε μιας και εκανε και τα 5.
    Τώρα ποσες φορες κολησε κορωνα δεν μας ειπε αλλα σας το λεω εγω που το ζω καθε μερα στη δουλεια μου
    Ολοι αυτοι που 3πλοεμβολιαστήκαν εχουν νοσησει μετα εμβολιων απο κορωνα πανω απο 3 φορές .
    Αυτο και μονο του τα λέει ολα.
    Οσο για τις παρενεργειες υα τις βρουνε μπροστά τους δεν αργουν

  2. Όλα αυτά τα εμβόλια τα καινούργια είναι σαν τα αυτοκίνητα που κάνουμε τεστ Drive μας έχουν περάσει για πειραματόζωα με τις ευλογίες των χωρών και εγώ που έκανα την τρίτη δόση με το γνωστό εμβόλιο μου πέφτανε πολύ οι παλμοί και ένιωθα αλλά επειδή έχω το βηματοδότη στα 39 Εγώ γλίτωσα Αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα δε φοβάμαι το θάνατο άμα είναι να πεθάνω ας πεθάνω καλύτερα θα γλιτώσω από πάρα πολλά πράγματα και από κακούς συγγενείς πρώτου βαθμού

  3. Ποσό εύκολο είναι να τσακωνόμαστε δίχως λόγο…ένας από όλους δεν μπήκε στον κόπο να μπει στο Twitter να δει αν είναι καν αλήθεια…στις 21/1 που λέει το άρθρο πάντως δεν υπάρχει τέτοια ανάρτηση από τον Elon Musk…εκτός αν τον λογόκρινε το Twitter δηλαδή ο άλλος του εαυτός…σταματήστε τον διχασμό….κ πραγματικά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε σε τέτοιες ειδήσεις…ελπίζω να μην κοπεί το σχόλιο μου

  4. Τόσο ο προδότης όσο και ο ηλιθιος, πρέπει να τουφεκιζονται ταυτόχρονα γιατί επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

  5. Μη πιστεύετε τίποτα από αυτό το λαμόγιο….της ίδιας κάστας με τους Σβαμπ…Gates κ.τ.λ
    Σιγά μην έκανε το μπολι αυτός. !!!
    Ξέρω πολλούς μορφωμένους κοσμικά και δήθεν έξυπνους χωρίς πνευματικότητα και πίστη εις τον Θεό που φάγαν την φόλα και κάνανε το μπολι …

  6. Και ο covid εχει παρενεργειες και χειροτερες μαλιστα. Φαινεται απο τα σχόλια των ψεκ εδω μεσα… χαχαχα… ψεκες σας περιμενω…

    1. Μας περιμένεις με τη σύριγγα στο μπράτσο πειραματόζωο της Πφίζερ;Πήγαινε για την 5η σου,καλή ξαφνικίτιδα

  7. Ε ωραία θα βάζουμε τα λευκά αν δεν κατευει ο Ηλίας κασιδιαρης στα λευκά το ονομα του να πάρουν το μυνηματα άπαντες…

  8. Μην βρίζετε τον Έλον, ο τύπος μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στο καθεστώς και δεν θα μπορούν να τον αγγίξουν γιατί είναι πολύ ψηλά. Μπορεί σε λίγο οι της Ελίτ να γίνουν οι μαριονέτες του!
    Στην ίδια πλευρά με αυτόν είναι και ο Τράμπ και ο Πούτιν. (αν ο Πούτιν δεν παίζει σε 2 ταμπλό)

  9. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ….ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΎΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ…. ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ….

  10. Σιγά μην το έκανε.Αυτοί της ελίτ ξέραν χρόνια πριν και για τον κόβιντ και για το εμβόλιο και τί θα έχει μέσα.Απλά θα ανήκει σε άλλη σέχτα της ελίτ που πάει κόντρα σε αυτούς με τις φόλες.Όλοι δεν είναι ένα.Έχουν και αυτοί εμφυλίους

  11. Πως ένας σαν εμένα με πολύ χαμηλό αί Κίου δεν πείσθηκε να κάνει το εμβόλιο και κάτι σαινια με τετράγωνα μυαλά ήδη έχουν κάνει τέσσερα και ψυχοραγουν.
    Ψυχοραγουν αλλά ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει να εκστομίσουν κουβέντα εις βάρος των εμβολίων.
    Πιστεύουν ότι η επιστήμη είναι η ασπίδα,η ομπρέλα και η χεστρα της ταλαιπώρης ανθρωποτητας χωρίς καμμία επιφύλαξη για τη μεσοβεζικη ύπαρξη της.

  12. Πάντως με τα δις που έχει θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον αν τράβαγε καμιά κολοσσιαία αγωγή στον Μπουρλά να πει τον Δεσπώτη Παναγιώτη και μετά να δούμε ποιος κυβερνάει τον πλανήτη

  13. Εγώ ακούω τα λαμόγια τους ακαταδίωκτους που λέγανε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες! Και το λέγανε για εμβόλια που μόλις είχαν βγει στην κυκλοφορία! Και σε αυτούς δώσανε το ακαταδίωκτο τα άλλα λαμόγια που κυβερνάνε που νοιάζονται να μην κατέβει ο Κασιδιάρης στις εκλογές όταν ο ανταρσυα που θέλει ανοιχτά σύνορα θα κατέβει! Ηλία μαζί σου.

  14. Και γιατί το κρύβει; για να μην τους χαλάσει το παραμύθι;

  15. Άμα το λέει αυτός ο λόγος του πιάνει τόπο … Αν το πει ο κοινός θνητός δεν γίνετε τίποτα… Φον air line σας ομιλεί και σας κουνά το δάκτυλο τη μάσκα γιατί έχει πρόστιμο…
    Κορόιδα καθίστε και διαβάστε ότι χαζομάρα σας λέει ο ένας και ο άλλος… Βούληση δεν έχετε! Αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή.

  16. και τους ξέρεις όλους αυτούς και γνωρίζεις ότι είναι καλά; Γιατί το μεγαλύτερο θύμα του κορωνα ήταν η ελεύθερη πληροφόρηση

  17. Δεν μασάει σε κανέναν…Τους κατουράει ΟΛΟΥΣ…Μπράβο του που παραδέχεται την αλήθεια για τα φτιαγμένα στο πόδι εμβόλια των 5 μέχρι στιγμής δόσεων…που ούτε καν θα μάθουμε πόσους ξεπάστρεψαν κ θα ξεπαστρεψουν στο μέλλον!!!

    1. Ψέματα λέει, συνέχισε να μπολιάζεσαι, μην σε κοροιδεύει αυτός!

    2. Ψέματα λέει, μην σε πιάνουν κοροιδο, συνέχισε ρις δόσεις σου εσύ κανονικά, μην μασάς!!

  18. Πισωγλεντης φρου φρου κι αρωματα δειχνει ο τυπος ! Κανει ρεκλαμα στη παρτι του εστω και αρνητικη εκμεταλλευομενος τ αποτελεσματα των Μπουρδο εμβολιων! Κοινως πολυ φτηνιαρης!

  19. ναι, και τι σημαίνει αυτό; δισεκατομύρια άνθρωποι το έκαναν και δεν είχαν παρενέργειε, και ζουν και βασιλεύουν.

    1. Εγώ θα πρόσεχα αυτά που λένε, μάλλον θα μαύριζα εκείνον που με έβαλε να τα κάνω.

    2. Τώρα πάει, την εκανες την μαλάκια δεν υπάρχει γυρισμός μπολιασμενε κάθε μέρα θα τρέμει το φυλοκαρδι σου μην πάθεις καμία μυοκαριτιδα, λογικό να νομίζεις ότι το έκαναν δισεκατομμύρια άνθρωποι και δεν έπαθαν τίποτα γιατί έχεις χεστει από το φόβο σου που σε πιάσανε κορόιδο καημενε

    3. Τρέχα να κάνεις την 5η δόση. Εγώ έχω κάνει ΜΗΔΕΝ και χαίρω ΆΚΡΑΣ υγείας. Το ίδιο και η σύζηγος μου, τα παιδιά μας, οι γονείς μας και διάφοροι άλλοι γνωστοί και φίλοι ΑΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ!

    4. η βλακεια που σε δερνει ειναι απο το εμβολιο ή ησουν ανεκαθεν ετσι;

    5. Μονο 1 χρονος παρενεργειων και ηδη φευγουν πολλοι.
      1-5 χρονια ζωης εδινε ο μοντανιε εχουμε δρομο ακομα δυστυχως.

    6. Σημαίνει ότι είναι επικίνδυνα τα εμβόλια. Δισεκατομμύρια άνθρωποι το έκαναν και είχαν παρενέργειες. Πολλοί πέθαναν.

    7. Δισεκατομύρια άνθρωποι νόσησαν από covid και δεν έπαθαν τίποτα πριν εμβολιαστούν. Κόντα στους 20 εκ. θανάτους εμβολιασμένων είμαστε τώρα. Ο covid έχει θνησιμότητα >0.05% και σαν γίδια τρέξατε στην ευθανασία σας. Κάνατε περίφανο το WEF και τον Schwab με τις ζαρτιέρες.

    8. Ελπίζω να έφαγες και τα 5 και να βγουν κι άλλα να τα φας να ξεβρωμίζουμε από εσάς

    9. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Ρε μεγάλε 321 θα μας πείς από ποιον πλανήτη μας ήρθες;

Comments are closed.