ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ! Πακιστανός Α/ΓΕΑ: «Ένας λαός με τους Τούρκους – Υποστηρίζουμε πλήρως την Τουρκία στην Κύπρο»!

Κοινοποίηση:
pakistanos-a-gea-enas-laos-toys-toyrkoys-ypostirizoyme-pliros-696x395

Θερμά ήταν τα λόγια για την Τουρκία από τον αρχηγό της πακιστανικής Αεροπορίας ο οποίος επισκέπτεται αυτές τις ημέρες τη γειτονική χώρα.

Όπως είπε ο Πακιστανός Α/ΓΕΑ «κατά τη γνώμη μου Τουρκία και Πακιστάν είμαστε ένας λαός σε δύο κράτη. Οι δύο χώρες μας έχουν μοναδικές σχέσεις κάτι που προκαλεί το φθόνο από άλλες χώρες. Έχουμε κοινά οράματα για την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή», είπε ο Πακιστανός Α/ΓΕΑ.

Να σημειωθεί βέβαια πως η Ελλάδα φιλοξενεί στο έδαφός της έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμούς Πακιστανών στην Ευρώπη. Θα μας χτυπάνε πισώπλατα και η Κυβέρνηση κοιμάται όρθια!!!

Επίσης ο Πακιστανός Α/ΓΕΑ δήλωσε ότι το «Πακιστάν υποστηρίζει πλήρως την Τουρκία στο θέμα της Κύπρου, αλλά και σε άλλα περιφερειακά ζητήματα», (σ.σ. Αιγαίο και ανατολ. Μεσόγειο μήπως;) ενώ ζήτησε ταυτόχρονα την εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τέτοιοι βλαμμενοι είμαστε. Τους δίνουμε δουλειά λεφτά στέγη σεξ και όταν γυρίσει ο τροχός θα είναι η πέμπτη φάλαγγα της Τουρκίας. Γιαυτο ψηφίζουμε όσους λένε ότι θα εφαρμόσουν το Νόμο.

  2. Μα για αυτό έχουν γεμίσει τη χώρα με Πακιστανούς.Ώστε αν χρειαστεί να μας χτυπήσουν από μέσα.Εκείνος ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αγκαζέ τους έχει όλη μέρα και παλεύει για τα δήθεν δικαιώματά τους.Αντί να τους στείλουν στον αγύριστο,τους δίνουν σπίτια.

  3. Η θέση του Πακιστάν είναι γνωστή. Οι διαθέσεις τους ομοίως.
    Εμείς τι κάνουμε γι αυτό ;
    Όταν μας την πέσουν οι Τούρκοι, πιστεύετε ότι οι εδώ ταξιαρχίες Πακιστανών λαθρομεταναστών θα μείνουν αδρανείς ;;;

  4. …..5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!…ΕΥΠ,ΚΥΠ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!….ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!!

Leave a Response