ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ! «Μυστικό» πωλητήριο για τη βίλα στη Φιλοθέη της Αλεξίου (;)

Κοινοποίηση:
1

Πόσο πωλείται το σπίτι των 400 τετραγωνικών που είναι χτισμένο σε 4 επίπεδα και οικόπεδο 800 μέτρων;


Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής απογευματινής εφημερίδας, η Χάρις Αλεξίου πουλά την μοντέρνας αρχιτεκτονικής και αισθητικής βίλα, που βρίσκεται στην οδό Ιατρού στη Φιλοθέη. Πρόκειται για ένα καλόγουστο ψηλό σπίτι, με ακριβά υλικά και ζεστά χρώματα, τζάμι και ξύλο, περίπου 400 τετραγωνικών, χτισμένο σε 4 επίπεδα και οικόπεδο 800 μέτρων σε ήσυχο και αριστοκρατικό δρόμο της περιοχής, με μικρή πισίνα, κήπο και αίθριο.

Στο ισόγειο βρίσκονται τα σαλόνια με θέα στον κήπο και στην πισίνα και στους δύο άλλους ορόφους οι κρεβατοκάμαρες, ενώ την παράσταση κλέβει το roof garden της μονοκατοικίας με την υπέροχη θέα. Η Χάρις Αλεξίου, η οποία δεν αγαπά καθόλου την επίδειξη, αγόρασε πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο σπίτι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για επένδυση. Η ίδια δεν έμεινε ποτέ εκεί και κατοικεί σε ένα απλό και άνετο διαμέρισμα στη Φιλοθέη, που νοικιάζει στην περιοχή του Tennis Club

Σύμφωνα με τους μεσιτικούς κύκλους, τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα, η βίλα έχει βγει αθόρυβα προς πώληση, αλλά χωρίς ακόμα υποψήφιο αγοραστή. Η τιμή της φημολογείται ότι αγγίζει το 1,000,000 ευρώ. Προς το παρόν το σπίτι παραμένει νοικιασμένο στην οικογένεια του επιχειρηματικού ζεύγους, Γιώργου Σαραντόπουλου και Καρολίνας Αγγελονίδη.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ή δήθεν κουμμουνίστρια Χαρούλα Αλεξιου που πνίγεται στα ακίνητα και στις καταθέσεις σαν γνήσια Συριζαία.
    Αυτή ήταν που την πήγαινε ο οδηγός της με την τζάγκουαρ στο Σύνταγμα, φορούσε το κόκκινο γάντι της τουαλέτας και πούλαγε συμπαράσταση στις πατσαβούρες Συριαζαίες καθαρίστριες. Αυτοί είναι οι υποκρτιτές της πόρνης αριστεράς. Αφού είναι τόσο δημοκράτισα και αριστερή η Χάρις Αλεξίου γιατί μένει στην καπιταλιστική Φιλοθέη και δεν πηγαίνει να μείνει στην οδό Λιοσίων, στην Αχαρνών, στην οδό Φυλής και στην Ομόνοια, μαζί με τα ταξικά της αδέρφια από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους αλλοδαπούς λαθρομετνάστες; Επιλεκτικά φιλάνθρωπη, ζάμπλουτη και λαικίστρια σαν τον τενεκέ Τσίπρα.Κάτι δίσκους δικούς της που είχα τους πέταξα στα σκουπίδια, μόλις η Αλεξίου άρχισε να υποστηρίζει τον Τσίπρα. Στα σκουπίδια θα πετάξουμε και τους Συριζαίους από τον Μάιο και μετά.

  2. Πτωχοί αριστεροί, όλοι τσοκαρίες. Την επένδυση σκέφτονται και εγώ νόμιζα πως τους ενδιαφέρει ο μεροκαματιάρης, μας τα πρήξανε με το δίκιο του εργάτη, αλλά τα νούμερα των τραπεζικών τους λογαριασμών είναι συνήθως μεγαλύτερα απο αυτά των δεξιών. Αν είναι νόμιμα καλά κάνουν και τα έχουν, όμως όταν μιλάς ενάντια στον καπιταλισμό και υπέρ του φτωχού, για να μην γίνεσαι ρόμπα, οφείλεις να προσφέρεις σε αυτούς που έχουν ανάγκη, όχι να τα κάνεις μασούρια και για το θεαθήναι ή για το εγώ σου να προσφέρεις μια φορά τον χρόνο.

Leave a Response