ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ!!! Σκάνδαλο στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου»: «Εκτός πρίζας» η υπερσύγχρονη κινητή ΜΕΘ που εγκαινίασε ο Κούλης και η Αγγελοπούλου

Κοινοποίηση:
ψχψχ

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό αυτό που συμβαίνει στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει ανενεργή η υπερσύγχρονη κινητή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η οποία στήθηκε με τη δωρεά 2.500.000 ευρώ από την επιτροπή «Ελλάδα 2021» και εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο της επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου!

Την περίοδο κατά την οποία όλα τα νοσοκομεία ψάχνουν για ΜΕΘ και προετοιμάζονται για πιθανό νέο κύμα εισαγωγών εξαιτίας της πανδημίας, η συγκεκριμένη ΜΕΘ παραμένει κλειστή, ενώ διαθέτει 18 κλίνες και μπορεί να αποτελέσει μεγάλη «ανάσα» για το σύστημα υγείας της βόρειας Ελλάδας. Η ΜΕΘ «Ελλάδα 2021» εγκαινιάστηκε στις 24 Απριλίου, αλλά δεν προβλέπεται να λειτουργήσει σύντομα, καθώς δεν έχουν προγραμματιστεί οι διαδικασίες για τη στελέχωσή της.

Όπως αναφέρει ο συντονιστής διαχείρισης πανδημίας του Παπανικολάου και διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος ΕΣΥ, Αδαμάντιος Χλωρός: «Άρχισε να δημιουργείται τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο ήταν έτοιμη. Εγκαινιάστηκε σε κλειστό κύκλο, λειτούργησε για δυο μήνες και μετά έκλεισε. Έφτασε να νοσηλεύει έως εννέα άτομα ταυτόχρονα, με προσωπικό που αποσπάστηκε από άλλα τμήματα».

Δεν έχουν προχωρήσει οι προκηρύξεις για την στελέχωσή της

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με αυτή την ολοκαίνουργια ΜΕΘ, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει οι προκηρύξεις για την στελέχωσή της, ενώ υπάρχει πλήρης πρόταση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και την 3η ΥΠΕ για τη λειτουργία της νέας ΜΕΘ. Έχει σταλεί εδώ και μήνες, αλλά ακόμα δεν έγινε τίποτα, όπως αποκαλύπτει ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Παπανικολάου, Νικόλαος Καπραβέλος.

«Για να μπορέσει να λειτουργήσει πλήρως χρειάζονται 10 ιατροί, 40 νοσηλευτές και φυσιοθεραπευτές», αναφέρει ο κ. Καπραβέλος, τονίζοντας πως θα είναι σημαντική η λειτουργία της για όλη τη βόρεια Ελλάδα: «Η μονάδα αυτή, που κατά δήλωση πρωθυπουργού ήρθε για να μείνει, αν ανοίξει, θα βοηθήσει όχι μόνο το Νοσοκομείο Παπανικολάου, αλλά τα νοσοκομεία όλης της βόρειας Ελλάδας και θα είναι πολύτιμο εργαλείο για τους ασθενείς».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μη ακούτε τίποτα κ μη πιστεύετε τίποτα,τα λεφτά δωρεές γυρνάνε παλι στις τσεπες τους κ τα μηχανήματα είναι ενοικιαζόμενα.

  2. ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑΣ MERKEL…. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ…. ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣΣΑ ΝΑΖΙ Δ ΡΑΙΧ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ… #ΑΦΕΝΤΕΣ#

  3. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ… ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!… ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ…. ΓΚΟΜΕΝΟΣ!!!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ… ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ….

  4. Ο Ζακυνθινός γιατί δεν έχει βάλει μπροστά τους αναπνευστήρες και αλλά μηχάνημα τα των δωρεών στον Ευαγγελισμό; Στο Ασκληπιειο Βουλας γιατί δεν έχουν βάλει μπροστά τα μόνιτορ; Στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων; Στην Κοζάνη; Στα Γρεβενά; Στα Τρικαλα; Στο ΚΑΤ;

  5. Και που να δείτε τα ασθενοφόρα της Θεσσαλονίκης… από την δεκαετία του 90 είναι. Το κίτρινο χρώμα έχει ξεθωριάσει τόσο που έχει γίνει λευκό. Τα πάντα εδώ πάνω υπολειτουργούν.

  6. καθάρματα μπλε, πράσινοι και ροζ συριζαίοι, ούτε για τσοπάνηδες δεν κάνουν και τους βάλατε να σας κυβερνήσουν ! LoL

Leave a Response