Μnτσoτάκn ΤEΛΕlΩΣEΣ ! ! ! ΤΩΡΑ…Αυτό φωvάζει όλη η Eλλάδα…

Κοινοποίηση:
Επεισόδια στην συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ήλθε το τέλος σου αποτυχημένε δικτατορίσκε….

Κατάφερες και ξύπνησες τον Έλληνα με τις παπαριές σου…

Πάρε την συμμορία σου και δρόμο….

Δείτε βίντεο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη…

Ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα ! ! !

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δυστυχώς οταν γίνουν εκλογές είτε στο τέλος της τετραετίας είτε πρόωρα, πάλι τους ίδιους και τους ίδιους θα ψηφίσετε.

  2. Στέφανε καλησπέρα ,πριν λίγο ήρθα απο τη διαδήλωση ,(ακόμα καιει το προσωπο μου) εσπευσα να γράψω διοτι πολλά ψέματα θα ακουστούν.1ον ειχε παρα πολύ κόσμο (θα ισχυριστούν το αντίθετο τα media)2ον προσπαθούν να κατευθύνουν τον απέραντο κόσμο ως ψηφοφόρους του Κασιδιάρη (δεν ισχυει , ήταν απλα 2 ατομα και πετούσαν τρικάκια με το ονομα του)3. εμεις κινούμασταν ειρηνικά αλλά η αστυνομική δύναμη εριξε χημικά και μας τραυμάτισε , τρέχαμε ολοι μεσα στο πανικό διοτι υπήρχαν και βρέφη και φαντασου μεσα στο καυσωνα να τρως και χημικά ήταν ο,τι χειρότερο , ειδα με τα μάτια μου οτι ο απλός κόσμος εφαγε ξύλο απο την αστυνομία ΝΤΡΟΠΗ στον Χρυσοχοιδη (που ενω θα επρεπε να μοιάζει με γέρος , κάθε μερα τον βλέπεις πιο νεο, ποιος ξέρει τι κάνει και τι πίνει).Ελληνες ξυπνήστε σας παρακαλώ σηκωθείτε απο το καναπέ, εδω ακομη και γεροντακια ηρθαν σημερα υποβασταζόμενοι !!!ΟΛΟΙ πρεπει να σταθούμε δίπλα στον Κυριο Αντωνιάδη και το κίνημα του . Σημερα ειδα απελπισία στα μάτια των ανθρώπων πρέπει να αποφύγουμε τις μαζικές αυτοκτονίες !!! Δεν ξερω τι αλλο να πω !!!

  3. Αυτος οπως και ο τσιπροκιο αν δεν τελειωσουν 4ετια δεν το κουνανε απο τις καρεκλες.μην εχετε αυταπατες

Comments are closed.