25/02/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Μ.Νετανιάχου: «Ασύμβατες οι διεθνείς εκκλήσεις για τερματισμό του πολέμου με την εξάλειψη της Χαμάς»

Κοινοποίηση:
ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Παλαιστίνιος πρωθυπουργός: «Οι ΗΠΑ πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνες για τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα»

 

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, απέρριψε σήμερα Κυριακή (10/12) τις διεθνείς εκκλήσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα, χαρακτηρίζοντας τες, ως ασύμβατες με τον κεντρικό αντικειμενικό σκοπό του πολέμου, που εντοπίζεται στην εξάλειψη της Χαμάς.

Ενημερώνοντας την κυβέρνησή του, ο Μ.Νετανιάχου δήλωσε ότι εξήγησε στους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, αλλά και στους ηγέτες άλλων χωρών: «Δεν μπορείτε από τη μια μεριά να υποστηρίζετε στην εξάλειψη της Χαμάς και από την άλλη μεριά, να πιέζετε εμάς για να τερματίσουμε τον πόλεμο, αποτρέποντας την εξάλειψη της Χαμάς».

Παλαιστίνιος πρωθυπουργός: «Οι ΗΠΑ πρέπει να θεωρηθούν υπεύθυνες για τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα»

Ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Μοχάμαντ Σταγιέχ δήλωσε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να θεωρηθούν επίσης, υπεύθυνες για τις επιθέσεις του Ισραήλ στην Γάζα, αλλά και για τις απώλειες των Παλαιστινίων σε ανθρώπινες ζωές.

Ο Σταγιέχ μίλησε στη διάσκεψη του Φόρουμ της Ντόχας, που πραγματοποιείται στο Κατάρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΗΘΑΔΕΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΕΑ ΣΑΔΗΣΤΑΙΣ….ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟ ΑΜΕΣΟΣ ΤΟΝ ΦΙΣΤΙΚΟΝΟΥΝ ΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΒΡΑΚΟΜΕΝΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΚΟΥΖΟΝΤΑΣ…..ΥΠΕΡΔΗΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΚΟΜΕΝΟΥΣ……ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΗ ΝΑ ΜΑΝΟΥΝ ΜΝΗΜΟΣΙΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ……

Comments are closed.