Μύκονος: Οι πιο «καυτές» και αστραφτερές εμφανίσεις που πέρασαν από τις παραλίες του νησιού [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ornos-scaled-1-2048x1366

Η Μύκονος και φέτος το καλοκαίρι «πλημμύρισε» από πολλών λογιών παρουσίες.

Η παγιέτα φορέθηκε τόσο στις βραδινές εξόδους, όσο και στις παραλίες, ενώ δεν έλειψαν ούτε τη φετινή χρονιά οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις με μαγιό.

Με αφορμή το τέλος του καλοκαιριού, το Mykonos Live TV συγκέντρωσε σε ένα βίντεο τις πιο παράξενες και σέξι εμφανίσεις γυναικών στις κοσμικές πλαζ του νησιού των Ανέμων.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

  2. μ…νοθυελλα στο νησι των ανεμων
    παρτε και ωριμα
    παρτε και αγουρα

  3. Το μακελεψανε ομως το αποχετευτικο! Χλαπακιαζανε ολη τη σαβουρα ! Ιδανικο νησι για κωλογεννητριες παντως! Κουλα κανε αυτοψια και γρηγορα προτου ερθει ο χειμωνας να εκμεταλλευτουμε τα μποφορ!

  4. Και η θάλασσα γεμάτη κατρουλιό γιατί αυτές δεν κάνουν μπάνιο πάνε μέχρι τη μέση τους κατουράνε και γυρίζουν πίσω στην ξαπλώστρα. Ωραία μπάνια κάνετε στη Μύκονο .

  5. Όπως τα λέει ο παρακάτω. Κάνουν παρέλαση τα β@ζόμπαλα κι οι πάτοι και οι νεαροί όχι μόνο δεν κοιτάζουν, αλλά ούτε την παίζουν κιόλας (στο σπίτι). Είναι η εποχή των asexuals.

  6. Μπουχτίζει το μάτι σου από κ@λαρούδες! Οι πιτσιρικάδες περνάνε από δίπλα τους και ούτε ρίχνουν δεύτερη ματιά. Φίσκα πεινασμένες Ρωσίδες και κάποιες από την Λατινική Αμερική. Όλες ψάχνουν την τύχη τους μπας και πετάξει κανά ξεροκόκκαλο κανάς ‘Αραβας να τρέξουν να το μαζέψουν. Ψηθήκανε στον ήλιο! Δένδρο ούτε για δείγμα!

Comments are closed.