Μόρφου: ” Μη με ρωτάτε πότε θα ξεκινήσει ο Γ’ παγκόσμιος, γιατί ξεκίνησε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτοςπροειδοποιεί τους Χριστιανούς ότι μέσα σε αυτόν (2020) ή το πολύ και τον άλλο χρόνο (2021), θα χρειαστεί να Ομολογήσουν ανδρεία την Πίστη τους, δίνοντας κάθε τόσο “εξετάσεις” στον ίδιο τον Κύριο, που ετοιμάζει την διεθνή λάμψη της Ορθοδοξίας, μετά από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που ήδη ξεκίνησε και ζούμε κιόλας το Βιολογικό προοίμιό του!

 Ο Ομολογητής Ιεράρχης, προλέγει ακόμη πως τα σχέδια των σκοτεινών κύκλων θα καταπέσουν γοργάότι θα γίνει τόσο μεγάλη και ηχηρή επέμβαση του Χριστού, που όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, θα νομίσουν μερικοί ότι πρόκειται για την “Δευτέρα Παρουσία”, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ακόμη τα χρόνια του Αντιχρίστου, όπως νομίζουν κάποιοι, αλλά θα έρθουν πιο μετά!

“ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ” ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

 “Και πού είσαστε ακόμα. Αυτή η χρονιά ίσως και η άλλη, λεν αυτοί που βλέπουν, θα είναι οι χρονιές των εξετάσεων. 

ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

  Θα δώσουμε εξετάσεις με αφορμές πολλές. Όχι μόνον αρρώστιες. Με διάφορες αφορμές. Μια θα φεύγει, άλλη θα έρχεται. Μας προετοίμασαν οι άγιοι αλλά ποιος τους βάζει αυτί τους αγίους; 

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΛΗΡΩΜΑ

  Γιατί θα έχουμε αυτές τις εξετάσεις; Γιατί χρειάζεται ο Χριστός, τους δικούς του ανθρώπους τώρα. Για να φτιάξει «το καινούργιο πλήρωμα του σκάφους Του». Ποιο είναι το σκάφος του Χριστού; Η Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτό είναι το σκάφος του Χριστού. Και αποφάσισε ο Χριστός να αποκαθαρίσει το πλήρωμα αυτού του σκάφους. Και πλήρωμα δεν είσαστε μόνον εσείς οι απλοί Χριστιανοί. Είναι και οι κυβερνήτες, οι δεσποτάδες και οι πατριαρχάδες, είναι και οι παπάδες, είναι και οι μούτσοι και οι ναύτες όπως είναι οι διάκοι και οι καλόγεροι και οι ψαλτάδες. Τώρα θα δώσουμε εξετάσεις όλοι. Κανένας μην έχει πεποίθηση στες παλαιές περγαμηνές του. Μα εγώ έκαμα τόσα προσκυνήματα, μα εγώ είχα τον τάδε Γέροντα, τον τάδε άγιο. 

ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

  Τώρα, σαν να ξεκινά καινούργια ζωή. Και θέλει ο Χριστός, τώρα που είναι το μεταίχμιο, από την παλαιά ζωή στην νέα εποχή, όχι του υδροχόου που λεν αυτοί οι δαίμονες της νέας εποχής. Όχι. Η νέα εποχή που προετοιμάζει το σχέδιο του ΧριστούΔεν έχει μόνον σχέδια ο Κίσινγκερ και ο Μπιλ Γκέιτς και οι Ευρωπαίοι και οι Ρώσοι μεγιστάνες και ολιγάρχες. Όχι. Έχει σχέδια και ο ΧριστόςΚαι μας αγαπά πιο πολύ από όλους. Πιο πολύ και από τη μάνα μας ο Χριστός μας αγαπά.

 Τώρα όμως, ποιοι θα μπούμε μέσα σ αυτό το σκάφος και ποιοί τελικά είμαστε λαθρεπιβάτες, θα φανεί από τη στάση μας σ’ αυτή τη χρονιά ίσως και την άλλη

ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ
ΜΕΤΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

  Αν δεν τα καταφέρουμε, επειδή είναι σπλαγχνικός ο Θεός, θα μας δώσει άλλον ένα χρόνο. Για να μπορέσει έτσι να οδηγήσει αυτό το νέο πλήρωμα της πανάρχαιας Εκκλησίας των πρωτοτόκων και της Ορθοδόξου Εκκλησίαςστην εποχή της αναλαμπής της Ορθοδοξίας που έρχεταιΜετά τον παγκόσμιο πόλεμο που ήδη ξεκίνησε. 

ΖΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

 Όχι να ρωτάτε πότε θα γίνει ο πόλεμος. Αυτό που ζούμε είναι τα προοίμια του παγκοσμίου πολέμου. Είναι βιολογικός πόλεμος αυτό που ζούμεΚαι είναι πόλεμος ειδικά εκφοβισμού. Άμα φοβίσεις τον λαουτζίκο, τον κάμνεις ότι θέλεις. Όχι εμβόλια να του βάζεις. Χορεύεις απάνω του και σου λέει και ευχαριστώ.


ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
   Γι’ αυτό τώρα, είναι η εποχή της Αγίας Ειρήνης, τώρα είναι η εποχή του Αγίου Εφραίμ. Τώρα είναι η εποχή της ομολογίας, της μαρτυρίας. Ο 20ος αιώνας ήταν η εποχή των μεγάλων οσίων. Δεν προλαβαίνει το Πατριαρχείο να κάμνει αγιοκατατάξεις. Και ακόμα και τούτους που έκαμε είναι λίγοι μπροστά στο πέλαγος της αγιότητας του 20ου αιώνα. Οι περισσότεροι είναι αλήθεια όσιοι ασκητές, ασκήτριες. Τώρα στον 21ο αιώνα θα είναι ομολογητές, θα είναι μάρτυρες. Να το έχουμε κατά νούν αυτό το πράγμα. 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

 Χρειάζεται ανδρεία για να μπορείς να ομολογήσεις τον Χριστό σήμερα και να μην φοβηθείς τι θα σου πούν οι δημοσιογράφοι, τι θα σου πούν οι άρχοντες του αιώνος τούτου. Ακόμη και μερικοί από τους ρασοφόρους που δεν εκατάλαβαν ακόμα το σχέδιο της νέας εποχής. Δεν είναι, πατέρες μου και αδελφοί μου, το πρόβλημά μας πώς θα διαχειριστούμε μιάν αρρώστια, λες και πρώτη φορά ήλθε επιδημία. Όχι. Η αρρώστια είναι αφορμή για να φοβίσουμε τον κόσμο και να δούμε πως μπορούμε να ελέγξουμε τις μάζες για τα επόμενα που έρχονται. Και τα δρομολογούν...

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ
…Γι αυτό, παρακαλώ εσάς, πάσης ηλικίας ανθρώπου, διαβάζετε βίους αγίων. Διαβάζετε ιερόν Ευαγγέλιο, ψαλτήρι, ευχή. «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με». «Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς». «Μέγα το όνομα της Αγίας Τριάδος. Υπεραγία Θεοτόκε σκέπε ημάς». Και η προσευχή γεννά προσευχή. Και θα έχετε και χαρά, θα έχετε και τόλμη και ανδρεία. Θα έχετε μέσα σας Χριστό. Και αυτά είναι που έχει ανάγκη ο κόσμος. 

ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

  Και όλα τα σχέδια αυτών των δαιμόνων, θα σας κάμει εντύπωση, πόσο γρήγορα θα καταπέσουν. Και πόσο θα επέμβει ο Χριστός

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΣΑΝ “ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ”

  Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, σε τέτοιο βαθμό θα επέμβει, που θα νομίσουν μερικοί ότι γίνεται Δευτέρα Παρουσία. Αλλά δεν θα είναι Δευτέρα Παρουσία, λέει. Θα είναι η επέμβαση του Χριστού για να δυναμώσει την πίστη των ολιγόπιστων.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Βλέπετε; Έχει σχέδιο ο ΧριστόςΜην δειλιάστε. Μην αμφισβητείτε την ύπαρξή Του και την αιώνια ζωή Του. Θέλει να μας τη δώσει. Εμείς θέλουμε; Τώρα δίδομε εξετάσειςΕξεκίνησε η εγχείρηση που λέγαμε εδώ και χρόνια. Όσοι πιστοί Πάντως, το σκάφος του ο Χριστός, είναι αποφασισμένος να το γεμίσει με καινούργιο πλήρωμα για να το οδηγήσει εις τη λάμψη της Ορθοδοξίας που έχει σχεδιάσει, για να γίνει αφορμή αυτή η λάμψης, το φως Του, να φτάσει σε όλους τους λαούς, σε όλα τα έθνη και να γίνει οικουμενική αλήθεια η Ορθοδοξία.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

 Ύστερα είναι τα άλλα, του αντίχριστου τα χρόνια, και τα άλλα και τα άλλα. Δεν είναι τώρα. Αντίχριστες δυνάμεις πάντοτε υπήρχαν και τώρα υπάρχουν. Αλλά δεν είναι η εποχή του αντίχριστου που μερικοί λένε. Όχι. Μην τα μπλέκουμε. Να έχουμε καθαρή όραση των πραγμάτων. Και μαζί με τον Χριστό «ουδείς καθ ημών”!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩ
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  2. Το σημα(χωρις τον ιο)στη φωτο τι σημαίνει?Το εχω δει σε αυτοκόλλητα σε βαν αυτοκίνητα και γραφουν mystic.

    1. Αυτό είναι ένα περίεργο σήμα και με τιν ιό στην μέση θυμίζει σήμα των ροδόσταυρων, αίρεση όπως η μασονία. Έχει τις ρίζες της στου ναιτες ιππότες

  3. Παιδιά είστε ελεύθεροι να πιστεύετε ό,τι θέλετε, όπως κι εγώ άλλωστε. Αλλά η Αποκάλυψη δεν είναι ένα βιβλίο που αγνοεί 2000 χρόνια ιστορίας και απλά αναφέρεται σε 5-10 χρόνια στο τέλος…. Η Αποκάλυψη αναφέρεται αλληγορικά σε ολόκληρη τη πορεία της Εκκλησίας από τα χρόνια του Ιωάννη μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία.

    Και αν κάποιος μελετήσει την Αποκάλυψη χωρίς παρωπίδες, και παράλληλα μελετήσει την Ιστορία, θα διαπιστώσει ποιό είναι το θηρίο της Αποκάλυψης και η Πόρνη της Βαβυλώνας. Ο Μαρτίνος ο Λούθηρος τα είχε γράψει πριν 500 χρόνια…. Και όντως η ρωμαϊκή εκκλησία έχει όλα τα χαρακτηριστικά του θηρίου και της πόρνης, αν τη δεις με πνευματικά μάτια.

    Ξέρω πως είναι δύσκολο να δεχτείτε πως οι άνθρωποι της “ορθόδοξης” εκκλησίας (όπως και οι παπικοί και οι ιαχωβάδες και οι λοιπές κοσμικές θρησκείες) είναι το θηρίο γιατί προφανώς μέσα στην ευρύτερη ελληνορθόδοξη εκκλησία υπάρχουν και σωστοί Χριστιανοί και “καλοί άνθρωποι” (κι εγώ βαπτισμένος ΧΟ είμαι) και σας φαίνεται παράξενο που σας το λέω. Αλλά είναι η αλήθεια. Εξάλλου ο αντίχριστος προσπαθεί να ξεγελάσει και τους εκλεκτούς… Ο αντίχριστος ποτέ δεν ήταν ένας τύπος κακός με κέρατα που πίνει αίμα… Αντίχριστος είναι και κάποιος που θέλει να υποκαταστήσει το Χριστό, όχι μόνο όποιος αρνείται τον Χριστό….

    Αυτοί οι παπάδες σας καλοπιάνουν τα αυτιά με “προφητείες” που σας αρέσουν του στυλ “εσείς κοιμάστε και άλλοι θα δώσουν τις ζωές τους για να σας χαρίσουν τη Πόλη”. Αλλά αυτές οι “προφητείες” δε προέρχονται από τον Χριστό. Εγώ σας λέω πως ο Χριστός δεν υπάρχει περίπτωση να μη σακατέψει την Ελλάδα γιατί όχι μόνο είναι άπιστο και αμαρτωλό έθνος αλλά έχει και το θράσος να υποκρίνεται πως Του ανήκει. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο ο Χριστός εξαφάνισε το Βυζάντιο, και έτσι με τον ίδιο τρόπο θα εξαφανίσει και την Ελλάδα. Εσείς να κοιμάστε και να πιστεύετε τους ρασοφόρους…. Συνεχίστε τις εκτρώσεις, τις βλασφημίες, τις μοιχείες, τις πορνείες, τις κλεψιές, τους φόνους, τις ύβρις κλπ κλπ και νομίζετε πως ο Θεός θα κουβαλήσει ξένους να πολεμήσουν τους εχθρούς σας για να σας ανταμείψει…. Και μετά ξυπνήσατε….

    1. Μπορεί να βαπτίστηκες ορθόδοξος αλλά έχεις φύγει πολύ από το δρόμο σου. .Σε ξερουμε καλά μην ξεγελιέσαι.. είσαι προτεστάντης και αιρετικός και δεν μας ενδιαφέρει η άποψή σου.. Μας έχεις κουράσει με τις βλακείες σου όσο και να επιμένεις κακό στον εαυτό σου κάνεις.. Το πολύ πολύ να γίνεις στιφάδο.. Μην ακούτε αδέρφια τους αιρετικούς προτεστάντες κάνουν πολύ κακό και παρουσιάζονται με προβιά ενώ από μέσα είναι λύκοι..

    2. Παιρνω τα λογια σαν τα σταφυλια και τα παταω με τον νου μου να βγει το κρασι. Και το κρασι βγαινει και το δοκιμαζω και ειναι νοστιμο. Δε βγαζω περισσοτερο απο ενα ποτηρι. Αυτο που αποκομιζω ειναι παροτρυνση σε αλλον να αναγνωρισει την πιστη μεσα του για τον Χριστο, χωρις να εξαρταται απο την γνωμη αλλων ,ποσο μαλλον απο ψευτοιερεις ,που με το κυρος της θεσης τους εξαπατουν ηλιθιους. Συμφωνω σε κατι τετοιο.
      Γιατι ομως το γενικευεις και το σαμαρωνεις σε ολους τους ιερεις; Γιατι το κανεις κανονα;
      Επισης στον λογο του εδω τουλαχιστον, δεν κανει προφητεια ουτε επικαλειτε προφητεια.
      Ποια ειναι η ενσταση σου Συγκεκριμενα σε οσα λεει,στο Συγκεκριμενο αρθρο; Συγκεκριμενα..

  4. Να του δίνει ο Θεός δύναμη και υγεία να μας στηρίζει στην πίστη μας. Πρέπει να είναι πολύ ευλογημένος άνθρωπος. Έχει γνωρίσει προσωπικά όλους τους νεοκαταταχθέντες Αγίους της εκκλησίας μας.
    Και κάτι για τον σχολιαστή «τρελό κουνέλι». Πιστεύω ότι κάνεις λάθος φίλε ότι αφορά στον ερχομό του αντίχριστου. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταλάβεις το λάθος σου σύντομα, όταν επαληθευτούν αυτά που προλέγει ο πανιερώτατος

  5. ο Αντίχριστος θα είναι άνθρωπος και αυτά τα χρόνια που ζούμε είναι προετοιμασία, να δυναμώσει η πίστη μας γιατί στα λόγια όλοι είμαστε επαναστάτες και έτοιμοι για το μαρτύριο… Όταν έρθει η ώρα….. δεν ξέρω

  6. Οι απατεώνες εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως ο Αντίχριστος θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον, ενώ η πραγματικότητα είναι πως έχει ήδη έρθει εδώ και πάρα πολλούς αιώνες, και αυτοί με τα ράσα είναι υπηρέτες του. Το θηρίο της θάλασσας της Αποκάλυψης, με τα 10 εστεμμένα κέρατα και τα 7 κεφάλια, είναι η ρωμαϊκή εκκλησία. Που σφετερίζεται την Εκκλησία του Ιησού Χριστού και ζητάει για τον εαυτό της τιμές και εξουσίες που δε της ανήκουν.

    1. Κόψε τα φάρμακα γιατί σε χαλάνε.. Ξεκίνα από έναν καλό γιατρό…. Ψάξε στο Ψ

    2. Σε λυπάμαι γιατί πραγματικά διαβάζοντας ότι γράφεις καταλαβαίνω πως είσαι πνευματικά ολομόναχος και δεν θα σ’ προστατέψει ούτε η ίδια η δύναμη της πίστης σου γιατί δεν υπάρχει μέσα σου καμία τέτοια δύναμη μόνο ο φόβος η αμφιβολία και η έπαρση
      Λυπάμαι γιατί ο Διάβολος πλάνεψε το μυαλό σου
      και δια της θέλησης του εκτελείς τα πανούργα πλάνα του
      Εύχομαι να λογικευτείς και να βγει από μέσα σου
      Μετάνοια και προσευχή και ο Θεός μακάρι να σε συγχωρέσει!!!

Comments are closed.