Μόλις τον είδε…μαγεύτηκε! Μα τι λόγος, τι ομορφιά..Τα ακούς και σε πιάνει αηδία! Η σύζυγός του Μάκη Βορίδη , Δανάη, μιλά για την πρώτη τους γνωριμία και τον γάμο τους

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η σχέση τους, εδώ και 21 χρόνια, γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο λόγος για τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, και τη γοητευτική σύζυγό του και παιδίατρο, ∆ανάη Βορίδη-Μιχελάκου.

Γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2002 σε προεκλογική συγκέντρωση του πολιτικού, όταν η ∆ανάη είχε πάει µαζί µε τη µητέρα της, Λέλα.
Παντρεύτηκαν στις 22 Ιανουαρίου του 2005 στον Aγιο ∆ιονύσιο, στο Κολωνάκι, µε κουµπάρο τον πρώην ευρωβουλευτή του Λεπέν, Καρλ Λανγκ.

Η Δανάη Βορίδη περιγράφει: «Είχα πάει να πάρω τη µητέρα µου έπειτα από εφηµερία που είχα στο νοσοκοµείο, όταν έκανα ειδικότητα. Την περίµενα στο αυτοκίνητο. Οµως, καθώς την περίµενα, µου κέντρισε το ενδιαφέρον ο λόγος του Μάκη και γι’ αυτό βγήκα να δω ποιος είναι ο Βορίδης. Μόλις τον είδα, µαγεύτηκα, όχι µόνο από το περιεχόµενο του λόγου του. Ηταν και ο άνθρωπος που µου κέντρισε το ενδιαφέρον», αναφέρει για τη γνωριμία τους.
Η ∆ανάη Βορίδη θεωρείται µία από τις πιο καλοντυµένες γυναίκες πολιτικών. Μάλιστα, στον γάµο της είχε επιλέξει µια δηµιουργία του αείµνηστου Μιχάλη Ασλάνη.

«Επέλεξα, φυσικά, δηµιουργία Ελληνα σχεδιαστή. Ηταν πολύ κοµψό και απλό». Η ίδια, µε το χιούµορ που τη διακρίνει, µας είπε, όταν τη ρωτήσαµε αν του πάτησε το πόδι: «Ο Μάκης µού είχε πει “µην τολµήσεις να µου πατήσεις το πόδι, γιατί θα φύγω”» και συνέχισε λέγοντάς µας ότι «από τότε, σε όποιον γάµο πάµε, του πατάω το πόδι και γελάµε».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 16χρονο Τίτο και τη 10χρονη Λέλα. Η ∆ανάη, εκτός από την Ιατρική, την οποία υπηρετεί µε απόλυτο σεβασµό τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερωθεί και στα κοινά. Είναι εκλεγµένη πρόεδρος της 7ης ∆ιαµερισµατικής Κοινότητας του ∆ήµου Αθηναίων στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά». Αυτή τη φορά, όµως, είναι υποψήφια δηµοτική σύµβουλος για τον ∆ήµο Αθηναίων µε την ίδια παράταξη.

«Η ενασχόληση µε τον δήµο για µένα δεν είναι πολιτική, είναι προσφορά. Πρέπει να θέλουµε και να ζούµε σε µια πόλη καθαρή, φωτεινή, όπου να µη µένει κανένας πίσω, να υπάρχει πρόσβαση για όλους στα σχολεία, στα ιατρεία, παντού. Να υπάρχει στέγη και τροφή. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε ο δήµαρχός µας το 2019 µε µεγάλη επιτυχία και θέλουµε να το συνεχίσουµε και να πάµε ακόµα πιο ψηλά την Αθήνα».

Η ίδια, ως παιδίατρος, µάλιστα, τονίζει το ενδιαφέρον της για τα παιδιά. «Σκοπός µας είναι να υπάρχει, µέχρι να ολοκληρωθεί η επόµενη θητεία, µία παιδική χαρά σε κάθε γειτονιά. Ο Μάκης είναι δίπλα στην προσπάθεια αυτή και µε στηρίζει σε κάθε µου επιλογή»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Γιατί εγώ θυμάμαι πως είχε παντρευτεί ουκρανέζα και τον κορόιδευαν όλοι γι’ αυτό, επειδή το έπαιζε και καλά εθνικιστής και πήρε ξένη;;;

  2. Κανά τράβελο βάλανε στο κρεβάτι τους ή τα κρατάει μόνο για την πάρτη του ο μερακλής Μάκης;

  3. Χαίρε ΜαΚούλη, τα τραβέλια σε χαιρετούν και σε αγαπούν.

  4. Ωραιο μιλφακι η κυρια Δαναη.

  5. Μαγεύτηκε από την ομορφιά της δυναμικής της τσέπης του….

  6. Μαγεύτηκες τότε γιατί ο Βορίδης μίλαγε για πατρίδα και ήθελε απελάσεις λαθρομεταναστών. Σήμερα με τι μαγεύτηκες, με το τζαμί που άνοιξε με υπουργό τον άντρα σου ή με τον Άγιο Παντελεήμονα που γυναίκα δεν τολμάει να κυκλοφορήσει βράδυ; Τώρα είσαι και με Μπακογιάννη που απαγόρευσε στον Έλληνα Ηλία να στήσει εκλογικό περίπτερο και το επέτρεψε στον Ανταρσύα που θέλει ανοιχτά σύνορα και βρίζει την Ελλάδα! Οπότε τραβάτε τώρα να ακούσετε ομιλία του Ανταρσύα για να …μαγευτείτε!!! Α ρε Ηλία σε μισούν γιατί γίνανε ότι βρίζανε οι γαλάζιοι συριζαίοι, στο ίδιο κόμμα με …Τατσόπουλο και …Ψαριανό!

  7. Στραβωμάρα!!! «…σε µια πόλη καθαρή, φωτεινή, όπου να µη µένει κανένας πίσω, να υπάρχει πρόσβαση για όλους στα σχολεία, στα ιατρεία, παντού. Να υπάρχει στέγη και τροφή. Είναι ένα έργο που ξεκίνησε ο δήµαρχός µας το 2019 µε µεγάλη επιτυχία και θέλουµε να το συνεχίσουµε και να πάµε ακόµα πιο ψηλά την Αθήνα». Εκτός από γκαβή η -σύζυγος μαχαιροβγάλτη/τραβελιού- είναι φυσικά και ηλίθια, αλλά κυρίως μάς δουλεύει αγρίως…

  8. Ρε Χίο,αναγουλα με έπιασε, τέτοιες κ@λ@φατσες μόνο σε εφιάλτες βλεπω

Comments are closed.