Μυστηριώδη περιστατικά εμφάνισης Α.Τ.Ι.Α., το καλοκαίρι του 1965…

Κοινοποίηση:
ufo-1024x684

Πολλά ιπτάμενα μυστηριώδη αντικείμενα είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στους ουρανούς, το καλοκαίρι του 1965. Μετά την εμφάνιση του μυστηριώδους αντικειμένου στην Ανταρκτική, το οποίο βεβαίωναν ότι είχαν παρατηρήσει Άγγλοι, Χιλιανοί και Αργεντινοί επιστήμονες, ένα παράδοξο “φλεγόμενο” αντικείμενο εθεάθη να κινείται στον ουρανό της επαρχίας Γουίλτσιρ, περίπου 100 μίλια δυτικά του Λονδίνου.

Τουλάχιστον πέντε άτομα το είδαν τη νύχτα της 7ης Ιουλίου του 1965 εν μέσω καταρρακτώδους βροχής. Μια αυτόπτης μάρτυρας, η Ντόρα Χόρλοκ, είχε δηλώσει σχετικά:

 Ήταν κάτι το τρομακτικό. Το αντικείμενο έμοιαζε σαν δυο πυρακτωμένες τσιμπίδες, η μία επάνω στην άλλη.

Πληροφορίες που κατέφταναν από το Σαντιάγκο της Χιλής ανέφεραν ότι ο Διοικητής της Χιλιανής Βάσης στην Ανταρκτική, όπου ελήφθησαν έγχρωμες φωτογραφίες ενός ακαθορίστου αντικειμένου το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου του 1965, πίστευε ότι θα ήταν “παρακινδυνευμένο” να έλεγε ότι επρόκειτο περί ιπτάμενου δίσκου.

Ο Διοικητής της Χιλιανής Βάσης στην Ανταρκτική, Σμήναρχος Μπαρρέρα, δήλωσε τα εξής:
Αυτό που είδαμε, όμως, ήταν πραγματικό. Ήταν κάτι που κινούνταν με τρομακτική ταχύτητα, οφιοειδώς και είχε χρώμα κυανοπράσινο. Ήταν κάτι το στερεό, το οποίο προκάλεσε παρεμβολή στα ηλεκτρομαγνητικά όργανα της βάσης. Δεν ήταν, όμως, αστέρι. Ούτε πιστεύω ότι ήταν αεροσκάφος κατασκευασμένο στη Γη.

Ανήκω στην Αεροπορία και κανένα σκάφος κατασκευασμένο μέχρι σήμερα από τον άνθρωπο δεν έχει το σχήμα, την ταχύτητα, την ευελιξία και τα άλλα χαρακτηριστικά του αντικειμένου που είδαμε.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 09/07/1965…

Από strangepress

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: