Μυοκαρδίτιδα στα καλά καθούμενα! ΔΕΚΑΔΕΣ περιστατικά σε νεαρούς Έλληνες μετά το εμβόλιο mRNA [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά την δεύτερη δόση με εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και κυρίως με mRNA εμβόλιο παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα οι αρμόδιες υπηρεσίες να το ερευνήσουν περαιτέρω.

Συγκεκριμένα, EMA και το CDC εντόπισαν ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση με τα εμβόλια, ωστόσο χρειάζονται περισσότερα δεδομένα.

Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας του CDC έχουν επαληθεύσει 226 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας σε άτομα ηλικίας 30 ετών και ερευνούν περίπου 250 ακόμη αναφορές.

Τα ποσοστά στις ηλικίες 16-24 ετών μετά από τη δεύτερη δόση είναι υψηλότερα από το αναμενόμενο.

Στο μικροσκόπιο των υγειονομικών Αρχών έχουν βρεθεί 25 με 27 περιστατικά μυοκαρδίτιδας – περικαρδίτιδας σε εμβολιασμένους με mRNA σκεύασμα (Pfizer ή Moderna), όπως αποκάλυψε η Βάνα Παπαευαγγέλου, επιμένοντας ωστόσο στην ρητορική πως δεν είναι ξεκάθαρο εάν σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, μιλώντας σε ρ/σ, σημείωσε επίσης ότι τα περιστατικά αφορούν μεγάλα σε ηλικία άτομα, αντίθετα με αυτά που καταγράφηκαν στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ σε άτομα ηλικίας από 18 έως 24 ετών.

Η κα Παπαευαγγέλλου, η οποία, εκτός των άλλων, χαρακτήρισε το εμβόλιο AZ ως εξαιρετικό», ισχυρίζεται ότι τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με Pfizer και Moderna είναι ήπια, παρότι περιστατικά από άλλες χώρες δείχνουν άλλα πράγματα, ενώ είπε πως μπορεί ν οφείλονται και στην… άνοιξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πιο σοβαρό περιστατικό μυοκαρδίτιδας εντοπίστηκε στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε η Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Μαρία Τσόλια, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, το περιστατικό αφορά μια νέα κοπέλα, ενώ τα υπόλοιπα περιστατικά που διερευνώνται στη χώρα μας για το αν συνδέονται με mRNA εμβόλιο είναι ήπια.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί η αιτιώδης σχέση της μυοκαρδίτιδας με τα εμβόλια mRNA, ωστόσο το φαινόμενο είναι υπό παρακολούθηση διεθνώς και αναμένονται περισσότερα δεδομένα.

Τα βασικά συμπτώματα της μυοκαρδίτιδας είναι:

Πυρετός

Πόνος στον θώρακα

Κόπωση

Ταχυκαρδία, αρρυθμία και σημεία καρδιακής ανεπάρκειας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εκατοντάδες και σε λίγο χιλιάδες…..Σήμερα βέβαια άκουσα και το έλα μωρέ μυοκαρδιτιδα δεν είναι σοβαρό από μπολιασμένη κυρία ….!!!!!!Νομιζω ότι το εμβόλιο τους εχει κανει δογματικούς και πορωμενους υπέρμαχους των εμβολίων που θεωρούν ότι στα τόσα εκατομμύρια εμβόλια θα εχει και παρενέργειες …

  2. Είναι πολύ παραπάνω τα περιστατικά, οι δολοφόνοι κρύβουν το 90-95% για να μη προκληθεί κοινωνικός πανικός. ΜΗΝ πάτε ρε και τρυπιέστε, αυτά τα δαιμονοπράματα άπαξ και μπήκαν μέσα σας, ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ ξαναβγαίνουν!! Σκεφτείτε τη ζωή σας και τους δικούς σας (κι έπειτα κι εμάς τους υπολοίπους)!!!

Leave a Response