Μπρίτνεϊ Σπίαρς απειλεί την οικογένειά της – «Ο Θεός να σας λυπηθεί, αν τα αποκαλύψω όλα»

Κοινοποίηση:
w15-94100britney-696x392

Σε μια συγκινητική ανάρτηση, περιγράφει τα πρωτόγνωρα συναισθήματα, από την στιγμή που κατέκτησε ξανά την ελευθερία της – «Ζω με τον φόβο μήπως κάνω λάθος» περιγράφει, ενώ για άλλη μια φορά επιτίθεται στο σύστημα, αλλά και στην οικογένειά της


Η Μπρίτνεϊ, από τότε που κέρδισε ξανά την ελευθερία της κάνει συχνά αποκαλυπτικές αναρτήσεις στα social media, για την προσωπική της ζωή. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση της, η τραγουδίστρια, μιλά για την ελευθερία της και την ζωή της που πήρε ξανά στα χέρια της, ύστερα 13 χρόνια. «Θέε μου, δείξε έλεος στις ψυχές των συγγενών μου αν ποτέ δώσω συνέντευξη και πω θα όσα έκαναν», έγραψε στην ανάρτηση της κατακεραυνώνοντας για άλλη μια φορά την οικογένεια της, που όπως λέει, ποτέ δεν την στήριξαν.

 

«Δεν έκανα τίποτα για να μου φερθούν έτσι τα τελευταία 13 χρόνια», σημειώνει στην ανάρτηση που είναι αρκετά φορτισμένη. Περιγράφει τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έχει αλλά και τον φόβο που την κυριεύει «μήπως κάνει κάποιο λάθος». Περιγράφει την χαρά που πήρε όταν μπόρεσε μετά από τόσα χρόνια να οδηγήσει το αμάξι της, να πάει μια βόλτα μόνη της.

«Σιχαίνομαι το σύστημα, εύχομαι να ζούσα σε μια άλλη χώρα. Θέλω να γιορτάσω από τώρα τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ νωρίς, αλλά γιατί όχι; Βρίσκω τον οποιοδήποτε λόγο για να γιορτάσω και να είμαι χαρούμενη». Επιπλέον, όπως εξομολογείται της φαίνεται περίεργο ότι δεν εργάζεται και απέχει από την δουλειά της. Και αυτό, διότι εργάζεται από 11 χρονών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο δικαστής ανέστειλε τον ρόλο του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από τη νομική ρύθμιση που του είχε δώσει τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις πτυχές της ζωής της.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: