«Μπούκαραν» στην ίδια καφετέρια για 3η φορά μέσα σε ένα χρόνο

Κοινοποίηση:
lamia

Τη δράση θρασύτατων διαρρηκτών, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας «καφέ» στο Παγκράτι Λαμίας.

Με γρήγορες κινήσεις ο δράστης σπάει το τζάμι παραθύρου του «City Cafe» στην οδό Ναυπάκτου στην ανωτέρω συνοικία και εισέρχεται στο κατάστημα, πηγαίνοντας κατευθείαν στην ταμειακή και στη συνέχεια στον «κουμπαρά» που υπήρχε στο κατάστημα με κάποια ψιλά. Την ίδια ώρα συνεργός του φυλάει τσίλιες έξω ακριβώς από το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάνει λόγο για άτομα που γνώριζαν το χώρο, καθώς από το βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται ότι ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν και κινήθηκαν στοχευμένα και αστραπιαία.

«Δυστυχώς είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα μόλις χρόνο, που το κατάστημά μου γίνεται στόχος των ‘’γνωστών – αγνώστων’’. Αρχικά έμπαιναν από το παράθυρο, όταν έβαλα κάγκελα στα παράθυρα, άρχισαν να σπάνε την πόρτα», λέει στο LamiaReport ο κ. Καρβούνης.

Ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που πήρε αποτυπώματα, ωστόσο δεν είναι καθόλου αισιόδοξος ότι οι δράστες θα συλληφθούν ή πολύ περισσότερο θα τιμωρηθούν. «Πρόσφατα στη γειτονιά διέρρηξαν αμάξι. Πριν μια εβδομάδα ξήλωσαν ολόκληρη πόρτα και μπήκαν σε σπίτι. Εμένα με έχουν κλέψει τρεις φορές. Πραγματικά δεν ξέρω αν υπάρχουν νόμοι κι αν έχουμε κάποια προστασία ή θα πρέπει να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε παραβατικές συμπεριφορές σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

Οι «γνωστοί – άγνωστοι» φαίνεται ότι περιορίζονται σε χρηματικά ποσά αδιαφορώντας για άλλα αντικείμενα, ωστόσο αφήνουν πίσω τους ζημιές δεκάδων ή και εκατοντάδων ευρώ, ενώ υποβάλλουν τα θύματά τους σε πρόσθετη ταλαιπωρία για την αποκατάστασή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: