Μπουρλά: Οργή στο Twitter για την ανακοίνωση ότι βρέθηκε ξανά θετικός στον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
ΜΠΟΥΡΛΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ανακοίνωσε το Σάββατο ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά.

«Έχω διαγνωστεί θετικός στον COVID. Νιώθω καλά και χωρίς συμπτώματα. Δεν έχω κάνει ακόμη τη αναμνηστική δόση του επικαιροποιημένου εμβολίου , καθώς ακολουθούσα τις οδηγίες του CDC για να περιμένω 3 μήνες από το προηγούμενο κρούσμα μου COVID που ήταν στα μέσα Αυγούστου. Ενώ έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο, ο ιός είναι ακόμα μαζί μας», έγραψε στο Twitter ο Μπουρλά.

Κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση Μπουρλά, έχουν αναρτηθεί δεκάδες οργισμένα σχόλια που αμφισβητούν πλέον όχι μόνο την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά τον κατηγορούνε ευθέως για εξαπάτηση.

Είναι η δεύτερη θετική διάγνωση μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Είχε διαγνωστεί ξανά στα μέσα Αυγούστου.

Αυτή η ανακοίνωση επέφερε οργισμένες αντιδράσεις στο Twitter, με τον πρώην υφυπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, να κάνει ένα ειρωνικό ποστ στο Twitter:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΣΤΙΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΗ…..

Comments are closed.