Μπουκάρουν στα σπίτια…!!! Χαλάνδρι: Οι δράστες διάρρηξης έδεσαν με αλυσίδα και χτύπησαν ένοικο διαμερίσματος!

Κοινοποίηση:
6789568567

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/06-04.30) στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου διπλοκατοικίας στο Χαλάνδρι, στο οποίο διαμένει 68χρονη γυναίκα. Οι κακοποιοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ένοικο και πριν προλάβει να αντιδράσει, την έδεσαν με αλυσίδα και τη φίμωσαν ενώ ερεύνησαν τους χώρους της οικίας της.

Οι δράστες με χρήματα και κοσμήματα τα οποία εντόπισαν στο διαμέρισμα, καθώς και τα κλειδιά του οχήματος της 68χρονης, και διέφυγαν χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν το αυτοκίνητο. Είναι ένα ακόμα περιστατικό εγκληματικής δράσης στα βορειανατολικά προάστια της Αττικής, με τη διάρρηξη να δημοσιεύεται ως περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Τετάρτης (15/06) καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτό που μου εκανε εντύπωση πριν λιγες μερες που ειχα παει επίσκεψη σε γνωστό στο Κ. Χαλανδρι ηταν πως σε απόσταση 50-70 μέτρων απο το σπίτι του ήταν δυο αμάξια που ειχαν στην σκάρα τους σκάλα !!!
    και σκέφτηκα τοσο ανεγκέφαλοι και αυτοι που εχουν την σκάλα στα αμαξια τους και οι κάτοικοι που τους βλέπουν και δεν τους λενε τίποτα,!!! εγώ έτσι και κάποιος έμπαινε σπιτι μου και χρησιμοποιουσε την σκαλα που κάποιος ανεγκέφαλος ειχε στο αμαξι του, θα ζητούσα να αποζημιωθώ απο τον ιδιοκτήτη της σκάλας , η μηνύσεις και οι αγωγές θα πηγαίναν συννεφο

Comments are closed.