Μπακογιάννης: Τρέχει και δεν φτάνει να διορθώνει τις απανωτές γκάφες και αστοχίες του! Γι’ αυτό ρε σε πληρώνουμε;; Η απάντηση του στο κράξιμο για την μάσκα

Κοινοποίηση:
1

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: “Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.


35 συναυλίες που στήριξαν τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν είναι θεωρία, το καταφέραμε στην πράξη.

Με πληρότητα 44% , ενσυνείδητα χαμηλότερη ακόμη και από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες (75% μέχρι χθές, 50% από σήμερα), με υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο, με ταξιθεσία, με αποστάσεις, με καθήμενους μόνο. Με την ίδια υπευθυνότητα προσαρμοζόμαστε και στα νέα μέτρα, από σήμερα και οι καθήμενοι πρέπει να φοράνε μάσκες. Προφανώς θα συνεχίσω κι εγώ αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον πολιτισμό να συμμετέχουμε στις υποδειγματικές εκδηλώσεις της Τεχνόπολης. Και επειδή όσοι έρχονται δίνουν τα εύσημα στην ομάδα της Τεχνόπολης, εκείνοι που μας αμφισβητούν, ας έρθουν σε μια από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια. Θα περάσουν καλά και με απόλυτη ασφάλεια. Σας περιμένουμε. Εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ότι λαλακία και να κάνει δεν πρόκειται ποτέ να πει κανείς τίποτε.Η πορεία του προς Υπουργείο είναι διαγεγραμμένη και από εκεί και πάνω βλέπουμε.Θα τον πληρώνουμε και αυτόν όπως όλο το σόι του μέχρι τα βαθιά του γεράμτα.
    Οπότε η τζάμπα φαιά ουσία καταναλώνεται η του κάνετε διαφήμιση.

Leave a Response