«Μπήκε σε μια πύλη»: Χαμός στο TikTok με έναν υποτιθέμενο «ταξιδιώτη του χρόνου» που ανακαλύφθηκε σε μία αποθήκη

Κοινοποίηση:
tiktok-time-traveler

Όλοι μας περνάμε καθημερινά από τμήματα των σπιτιών μας χωρίς να το σκεφτόμαστε. Ντουλάπες, συρτάρια, υπόστεγα – όλα φαίνονται φυσιολογικά, σωστά; Αλλά τι θα γινόταν αν… ένα από αυτά τύχαινε να είναι μια μυστική μηχανή του χρόνου; Σε αυτή τη δύσκολη θέση φέρεται να βρέθηκε πρόσφατα ένας επενδυτής ακινήτων και TikToker, ονόματιAlec Schall.

Στις 28 Απριλίου, ο Schall έλαβε ειδοποίηση για ύποπτη δραστηριότητα σε ένα Airbnb που του ανήκει στη Φλόριντα, με την κάμερα Ring να καταγράφει έναν άνδρα που προφανώς προσπαθούσε να διαρρήξει το ακίνητο.

Ο άνδρας που φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο, κατευθύνθηκε στην πίσω αυλή του ακινήτου σαν να τον κυνηγούν και μπήκε μέσα σε ένα υπόστεγο.

Τότε είναι που αρχίζουν τα παράξενα. Η κάμερα του Schall δεν κατέγραψε καμία άλλη κίνηση έως ότου έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Ένοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο υπόστεγο αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Ο άνδρας δεν καταγράφηκε να βγαίνει από το υπόστεγο και ο Schall δεν έχει ιδέα πού θα μπορούσε να έχει πάει.

«Είμαι πολύ μπερδεμένος και έκπληκτος» δήλωσε ο Schall . 

Ο Schall ζει πέντε ώρες μακριά από το ακίνητο, και δεν ήταν σε θέση να επισκεφθεί ο ίδιος την περιοχή.

Η ιστορία του Schall τράβηξε την προσοχή των χρηστών του TikTok, όπου υπάρχει ήδη άφθονο περιεχόμενο με «Ταξιδιώτες του χρόνου».

«Φαίνεται σαν να μπήκε σε μια πύλη σε ένα διαφορετικό βασίλειο ή διάσταση» ανέφεραν κάποιοι χρήστες. Ένας άλλος TikToker παρομοίασε την κατάσταση με το βιβλίο «Η Γυναίκα του Ταξιδευτή», λέγοντας: «Ο τρόπος που κοιτάζει γύρω του, σχεδόν μανιασμένος, είναι αυτό που θα έκανε ο ταξιδιώτης του χρόνου, επειδή δεν μπορούσε πάντα να ελέγχει σε ποια περίοδο ταξίδεψε»

Η πλειονότητα των χρηστών δήλωσε αμέσως τις θεωρίες της, όπως ότι «υπάρχει ένα τούνελ κάτω από το υπόστεγο» ή ότι «η κάμερα του Schall απλώς χάλασε όταν ο τύπος έφυγε».

Βγήκε από το υπόστεγο την επόμενη ημέρα λίγο… διαφορετικό

Ωστόσο, ο Schall ανάρτησε νέο βίντεο με νέο «κεφάλαιο» στην παράξενη ιστορία του.

Την επόμενη μέρα, ο άνδρας βγήκε από το υπόστεγο. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου και γυαλιά, αλλά είχε γεράσει σημαντικά. «Δεν ξέρω τι να σκεφτώ», λέει ο Schall.

 

Η ιστορία έγινε viral, με πολλούς TikTokers να δημοσιεύουν τις δικές τους θεωρίες, αντιδράσεις και ακόμη και γενικά βίντεο εξερεύνησης του ταξιδιού στο χρόνο σε υποστήριξη ή άρνηση της υπόθεσης για «ταξιδιώτη του χρόνου».

Μάλιστα ένας ερασιτέχνης ερευνητής, που είδε τα βίντεο του Schall, κατάφερε να εντοπίσει έναν καθηγητή του Χάρβαρντ που μοιάζει με τον χρονοταξιδιώτη. Ο συγκεκριμένος καθηγητής έτυχε να έχει εμμονή με το ταξίδι στο χρόνο… πριν πεθάνει το 2018.

 

Ο Schall συνεχίζει την αναζήτησή του για την αλήθεια. Για να προσπαθήσει να πείσει ακόμα περισσότερο τους σκεπτικιστές, ο Schall δημοσίευσε πλάνα μπροστά από το σπίτι στα οποία φαίνεται ο ηλικιωμένος “ταξιδιώτης του χρόνου”, ο οποίος έχει μια περίεργη αλληλεπίδραση με ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: