Μπέος: «Δεν δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό – Δεν θα γίνει πεδίο μάχης η πόλη μου»

Κοινοποίηση:
Αχιλλέας Μπέος

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Novibet στο Πανθεσσαλικό είναι ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας.

 

«Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πως να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης», επεσήμανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 είχε διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ένας από τους πιο επεισοδιακούς τελικούς (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) στην ιστορία του θεσμού, αν όχι ο πιο επεισοδιακός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σωστος ο κ.Μπεος! Καντε τον στο ΟΑΚΑ να βγαλετε και κανα φραγκο για τη….συντηρηση του!

Comments are closed.