15/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που κερδίζει κάθε μήνα – «Οι γονείς μου είναι περήφανοι για μένα»

Κοινοποίηση:
onlyfans

Η απόφασή της να στραφεί στο OnlyFans σηματοδότησε μια σημαντική καμπή στη ζωή και την καριέρα της

Μια σταρ του OnlyFans που μετακόμισε στην Αυστραλία αποκάλυψε ότι οι αισθησιακές φωτογραφίες που αναρτά στην πλατφόρμα σεξουαλικού περιεχομένου, έχουν αυξήσει το εισόδημα της καθώς κάθε μήνα κερδίζει το ποσό των 200.000 δολαρίων. 

Η Bonnie Blue, γνωστή για τη σαγηνευτική της παρουσία στο OnlyFans, έγινε αρχικά πρωτοσέλιδο όταν μετακόμισε από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Αυστραλία μαζί με τον σύζυγό της. Ωστόσο, αυτό που έμοιαζε με μια νέα αρχή σύντομα μετατράπηκε σε μια περίοδο απογοήτευσης από τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Η πίεση στη σχέση της οδήγησε τελικά την Bonnie να επανεξετάσει τις επιλογές της ζωής της.

Παντρεμένη σε νεαρή ηλικία και έτοιμη να νοικοκυρευτεί, η Bonnie αντιμετώπισε αυξανόμενες προκλήσεις μετά τη μετακόμισή της από το Nottingham στην Αυστραλία το 2021. Οι αυξανόμενες δυσκολίες την ώθησαν να τερματίσει τον γάμο της και να αναζητήσει έναν νέο δρόμο.

Η απόφασή της να στραφεί στο OnlyFans σηματοδότησε μια σημαντική καμπή στη ζωή και την καριέρα της. Έκτοτε, η παρουσία της Bonnie στην πλατφόρμα έχει εκτοξευθεί στα ύψη, μετατρέποντάς την σε αξιοσημείωτη προσωπικότητα στον διαδικτυακό κόσμο της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Επιστρέφοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι της στο OnlyFans, η Bonnie μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στην πορεία. «Υπήρξε πολλή κριτική και ζήλια», δήλωσε στο Yahoo Lifestyle. «Ένας παλιός φίλος ήρθε και μου είπε ότι δεν έχω κανένα σεβασμό για τον εαυτό μου και δεν αξίζω κανέναν σε αντάλλαγμα, και μια άλλη στενή φίλη μου λέει πως οι φίλοι της πιστεύουν ότι δεν θα έπρεπε να είναι πια φίλη μαζί μου».

Παρά την κριτική, η Bonnie παραμένει ατάραχη από την αρνητικότητα, τονίζοντας την έντονη αντίθεση μεταξύ της επιτυχίας της και της ζωής των επικριτών της. «Δεν με πειράζει, με κρίνουν επειδή έχω μια επιχείρηση εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ αυτοί ζουν με τους γονείς τους και πρέπει να δουλεύουν για κάποιον άλλο».

Η υποστήριξη από την οικογένειά της υπήρξε καθοριστικός παράγοντας στην πορεία της Bonnie. «Η οικογένειά μου είναι τόσο περήφανη για μένα», μοιράστηκε

Η καριέρα της Bonnie στο OnlyFans άνθισε, με τα κέρδη της να φτάνουν τα 200.000 δολάρια το μήνα. Αποδίδει την επιτυχία της στη σχετική ελκυστικότητα του περιεχομένου της. «Πιστεύω ότι απευθύνεται στους ανθρώπους, καθώς μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους σε αυτά τα σενάρια», εξηγεί.

Η συνεργασία με άλλους δημιουργούς του OnlyFans αποτέλεσε επίσης σημαντικό μέρος της διαδικτυακής της δουλειάς, βοηθώντας την να επεκτείνει την εμβέλεια και την επιρροή της στον κλάδο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Aνεμομαζώματα, ανεμοσκορπίσματα. Κι άλλες πριν απ’ αυτήν βγάλανε λεφτά και μετά έφαγε η μύτη τους χώμα.

Leave a Response