Μοναστηράκι: 6χρονη έπεσε στο σταθμό και τραυματίστηκε σοβαρά, «χτυπήθηκε και από ρεύμα» λέει η μητέρα της

Κοινοποίηση:
monastiraki

Τη Δευτέρα, περίπου στις 22:30 το βράδυ, μια 6χρονη έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού -ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Τι λέει η μητέρας για το παιδί της που σώθηκε από θαύμα και τον νεαρό που την βοήθησε.
Η μητέρα με τα δύο της παιδιά πήραν το τρένο από τον Πειραιά και αποβιβάστηκαν στο Μοναστηράκι.

Όταν βγήκαν, η μεγάλη κόρη της, έπεσε στο κενό και βρέθηκε κάτω από το τρένο, με τη μητέρα να βρίσκεται σε πανικό και το άλλο παιδί να είναι σε κατάσταση σοκ με τα όσα βίωνε. Οπως καταγγέλλει η μητέρα των δύο κοριτσιών, η μεγάλη της κόρη βρέθηκε από το πουθενά στο κενό λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους στην αποβάθρα στον Σταθμό Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

«Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 επιστρέφαμε από τον Πειραιά από ταξίδι εγώ και τα 2 μου παιδιά 5 και 6μιση χρόνων με προορισμό το Μοναστηράκι. Οταν φτάσαμε στην στάση Μοναστηράκι και ενώ κατεβαίναμε και οι τρεις μαζί από το τρένο, η μεγάλη μου η κόρη γλίστρησε κι έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Την έχασα από τα μάτια μου.

Το παιδί το μικρό τρόμαξε πολύ από το σοκ γιατί είδε την αδερφή της κι άκουσε κι εμένα που φώναζα. Το παιδί μου, δεν το έβλεπα καν. Τελικά ήρθε ένας νεαρός και με βοήθησε πολύ, έβγαλε το παιδί μου, σώο ευτυχώς, και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια.

Δεν είναι ένα κατασκευαστικό λάθος, είναι μια παγίδα θανάτου. Μου είπαν ότι στο κενό έχει πέσει κι άλλος και συμβαίνουν συχνά κι άλλα περιστατικά. Μου λέγανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήθηκε από ρεύμα. Εμένα μου μύριζε σαν καμένο και ήμουν πεπεισμένη ότι είχε χτυπηθεί από ρεύμα. Ήταν εγκαύματα τριβής, αλλά ήταν και ηλεκτροπληξία. Κάτι έπιασε το παιδί και υπέστη και ηλεκτροπληξία», είπε η μητέρα μιλώντας στον Ant1.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Απλα οι συρμοι πενηντα χρονια τωρα απευθυνουν προειδοποιητκο μυνημα για το κενο στην αποβαθρα αλα 112 εγκαταλειψτε τα σπιτια σας να μη καειτε ελεω…. ανεμογεννητριων! Να δουμε μεταπολιτευτικα κατακαθια ποτε θα δωσετε εντολη να φτιαχτουνε οι αποβαθρες! Κατα τ αλλα σας ενδιαφερει το…..δημογραφικο!

Comments are closed.