Μνημόσυνο Κωνσταντίνου Κατσίφα: Σε κλίμα βαριάς συγκίνησης τελέστηκε από Έλληνες πατριώτες στα ελληνοαλβανικά σύνορα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
720_688996_288d8ef35a-b3bc345532c74fd4

Ρεπορτάζ και εικόνες από Μαρία Νικολαϊδου

Φίλοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα συγκεντρώθηκαν χθες στο συνοριοφυλάκιο της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα όπου τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ της μνήμης του.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πριν έπεσε νεκρός πριν 2 χρόνια από σφαίρες αλβανών Αστυνομικών ανήμερα της εθνικής γιορτής την 28ης Οκτωβρίου 2018 στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στο πανελλήνιο. Η Αλβανική κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας ότι δεν υπάρχουν σαφή στοιχεία για τη δολοφονία και η υπόθεση κοντεύει να καταλήξει στο αρχείο.

Το μνημόσυνο τελέστηκε με πρωτοβουλία ελλήνων πατριωτών χωρίς επεισόδια σε κλίμα βαριάς συγκίνησης. « Όσο και να αγνοεί η ελληνική κυβέρνηση τη θυσία του Κωσταντίνου εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τους τη θυμίζουμε. Για μας ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ» είπαν.

1

4

2

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σκοτωθηκε Ελληνας απο αλβανους Τι εκανε ηκουλοκυβερηση για να τιμωρηθουν οι δολοφονοιΤΙΠΟΤΑ Ουτε καποιος απο την κυβερνηση παρεβρεθηκε Ντρεπομαι για λογαριασμο τους

  2. Καθε χρονο πρεπει να.μαζευόμαστε εκει χιλιαδες ατομα και η φωνη μας ν’ακούγεται μεχρι τους Βουλιαρατες

Leave a Response