Μισό εκατομμύριο ευρώ δίνει ο αποτυχημένος πολιτικάντης Θεοδωράκης για…! Ελα όμως που τα λεφτά δεν είναι δικά του…

Κοινοποίηση:
4815625

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν το κόμμα θα αναστείλει ή όχι τη λειτουργία του
Μισό εκατομμύριο ευρώ προσφέρει το Ποτάμι στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνάντηση περίπου διακοσίων φίλων του Ποταμιού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Χυτήριο της Ιεράς Οδού.

Ξέχασε όμως να μας πει ότι τα χρήματα αυτά δεν του τα έδωσε η πολιτεία να κάνει δωρεές.
Ανήκουν στο κράτος. Να τα επιστρέψει πίσω ο αποτυχημένος πολιτικάντης όπως είχε κάνει και ο Δημήτρης Τσοβόλας.

Όπως αποκάλυψε, εδώ και μέρες είναι σε συνεννόηση με τον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θάνο Δημόπουλο για να μεταφερθούν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 500.000 από τα ταμεία του Ποταμιού στα ταμεία του ΕΚΠΑ. Το ποσό θα δοθεί με την δέσμευση του Πανεπιστημίου ότι θα διατεθεί σε υποτροφίες νέων επιστημόνων. Επιστημόνων που έχουν εκπονήσει ή ολοκληρώνουν διδακτορική διατριβή και με τα λεφτά αυτά θα τους δοθεί η δυνατότητα να ενταχθούν σε ερευνητικές ομάδες του ΕΚΠΑ.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού «με τα 500.000 θα έχουμε και εμείς μια μικρή έστω συμβολή στην προσπάθεια να περιοριστεί η φυγή εγκεφάλων στο εξωτερικό».

Οι φίλοι του Ποταμιού αφού συνήλθαν από το σοκ, χειροκρότησαν την απόφαση η οποία όπως διευκρίνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης πάρθηκε με την σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Οικονομικής Διαχείρισης του Ποταμιού αλλά και των στελεχών του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.

«Για άλλη μια φορά μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το Ποτάμι» είπε σε συγκινητικούς τόνους ο Σταύρος Θεοδωράκης επαναλαμβάνοντας αυτό που συχνά έλεγε και όταν ίδρυσε το Ποτάμι: «Είμαστε όλοι εθελοντές – είμαστε όλοι περαστικοί από την πολιτική». Στην διάρκεια της συζήτησης και απαντώντας σε ερωτήματα στελεχών είπε ότι «κανείς ποτέ στο Ποτάμι δεν αμείφθηκε για την συμμετοχή του». «Έχουμε τις δουλειές μας και όσοι δεν τις έχουμε θα τις βρούμε», συμπλήρωσε, «αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε αργόσχολοι και γραφειοκράτες που θα αμειβόμαστε από το κομματικό ταμείο για να κατεβάζουμε ιδέες».

Ερωτώμενος τέλος αν αυτό σημαίνει και την αναστολή λειτουργίας του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου αλλά και των άλλων κεντρικών οργάνων ακούν και συζητούν όλες τις απόψεις και τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Σταυράκος ήταν ανάχωμα της ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ και του Σορος. Οι βουλευτές του Μαυρωτάς και θεοχάρης κάνουν παρέα του Κυριακού τώρα, Η Λυμπεράκη (η πρώτη ξαδέρφη του Κούλη) δεν έχει ανάγκη αφού πληρώνεται από τον Σόρος Direct στο Solidarity Now.
    Δεν είναι τυχαίο που το ποταμάκι ψήφισε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και ο Κούλης την “σέβεται”…
    και η ΝΔ και ο Σύριζα είναι παραμάγαζα του Σόρος και της ΝΤΠ.. και φυσικά ο Κούλης πότε δεν θα βάλει φυλακή τον Αλ6.. άπλα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του και θα υλοποιήσει αυτά που δεν πρόλαβε να κάνει o Αλ6ς με εντολές Σόρος. υπαρχουν ήδη νεοταξίτικα δείγματα γραφής του..
    Και φυσικά ο Σταύρακος ο Ποτάμιας δεν είναι κανένας χουβαρντάς, απλά έχουν πέσει πολλά μύρια από το αφεντικοί (Σόρος) για το ΝΑΙ στις Πρέσπες και όχι μόνο στο Ποτάμι… αλλά και στο Σύριζα και στους ΑΝΝΕΛ
    Αρχικά ακούστηκαν διάφορα.. αλλά θα τα μάθουμε εν καιρό τα υπόλοιπα…

  2. Ό άνθρωπος του ΔΟΛ και του Μπόμπολα ο καραγκιόζης με το σακίδιο έχει τελειώσσι πολιτικά.

Leave a Response