Μιλουτίνοφ: «Κορυφαίος προπονητής ο Μπαρτζώκας!»

Κοινοποίηση:
Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έχει επιστρέψει στον Ολυμπιακό ορεξάτος και είναι έτοιμος να οδηγήσεις τους Πειραιώτες σε νέες νίκες. Με την αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζον να έχει ξεκινήσει, Σέρβος σέντερ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, για τις πρώτες τους ημέρες στον Θρύλο, τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, αλλά και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

 

-Τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα:

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω και που αγωνίζομαι ξανά για την οικογένεια του Ολυμπιακού και το καταπληκτικό κοινό του. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν».

 

-Τις ελλείψεις:

 

«Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Έλειπαν πολλοί παίκτες με τις Εθνικές τους ομάδες και άλλοι με τραυματισμό. Προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γιατί ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να κάνουμε ο,τι χρειαστεί για να παρουσιαστούμε έτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί στην αρχή της σεζόν υπάρχουν πολύ δύσκολα παιχνίδια».

 

-Τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό:

 

 

«Η αλήθεια είναι πως σε σχέση με το 2020 που αποχώρησα, υπάρχουν μόλις δύο ίδιοι παίκτες. Ο Παπανικολάου και ο Γουίλιαμς-Γκος. Έχουν αλλάξει όλοι οι υπόλοιποι. Η ομάδα επίσης έχει ανέβει επίπεδο στον τομέα της οργάνωσης και έχει κάνει βήματα προόδου παντού. Είμαι πολύ χαρούμενος που έβλεπα και από μακριά πόσο ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί και προοδεύσει τα τελευταία χρόνια».

 

-Τον Γιώργο Μπαρτζώκα:

 

«Έχουμε κάνει τρεις-τέσσερις προπονήσεις και έχω παίξει σε δύο φιλικά, και πραγματικά το απολαμβάνω να με κοουτσάρει. Είναι ο καλύτερος προπονητής και το έχει πιστωθεί τα δύο τελευταία χρόνια με τα βραβεία που έχει κερδίσει. Απολαμβάνω να παίζω γι’ αυτόν. Θα είναι εύκολο για μένα να κάνω αυτά που έχει σχεδιάσει και θέλει από εμένα στο παρκέ».

 

-Τις καινούριες εμφανίσεις:

 

«Μου αρέσει πολύ η ερυθρόλευκη φανέλα. Τις υπόλοιπες θα… δούμε πότε θα της φορέσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: