Μια «γροθιά» για τον Δημητράκη

Κοινοποίηση:
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο μικρός Δημήτρης, που χτυπήθηκε από πολύ επιθετικό καρκίνο και υποβάλλεται διαρκώς σε χημειοθεραπείες και χειρουργεία. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά» απευθύνει έκκληση για βοήθεια, ώστε να μπορέσει ο 9χρονος να συνεχίσει τις θεραπείες.

Ο Δημητράκης διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου στην ηλικία των 4 ετών και έκτοτε δίνει τη δική του μάχη ζωής. Σήμερα είναι εννέα ετών, αλλά δεν ξέρει τι θα πει σχολείο, παιχνίδι με φίλους και ανέμελα παιδικά χρόνια. Το νοσοκομείο έγινε σπίτι του, αφού υποβάλλεται σε συνεχείς χημειοθεραπείες και χειρουργεία, ακόμη και στο κεφάλι. Πριν από λίγο καιρό ο μικρός μαχητής υποτροπίασε ξανά και πλέον κρίνεται αναγκαίο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η μητέρα του Δημητράκη στέκεται στο πλευρό του σαν βράχος, αφού ο πατέρας του τούς έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό. Ωστόσο, το διάστημα αυτό ο μικρός προετοιμάζεται για ακόμη μία μεταμόσχευση. Λόγω της κατάστασής του είναι δύσκολο για τη μητέρα του να βρει δουλειά, με συνέπεια τα έξοδα να είναι δυσβάσταχτα. Επειτα από πέντε χρόνια θεραπειών, «γονάτισε» οικονομικά και πλέον αδυνατεί να στηρίξει το παιδί της. Εχει βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο και ζητά τη βοήθειά μας.

«Εύχομαι σε όλους σας, όσοι είστε γονείς ποτέ να μη ζήσετε αυτό που ζω εγώ και να μη χρειαστεί ποτέ να έρθετε στη δική μου θέση. Δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ζητάει δημόσια βοήθεια για να σώσει το παιδί της… Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι, αντί να περνάω όμορφες στιγμές με το παιδί μου, θα πρέπει να το βλέπω να δίνει έναν καθημερινό αγώνα γεμάτο πόνο και δάκρυα… Ο δρόμος αυτός είναι μακρύς και δύσκολος και μόνοι μας με τον μικρό μου δεν μπορούμε να τον διαβούμε» δήλωσε η μητέρα.

Οποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρηματικό ποσό στο IBAN GR9401407010701002002029468. Ο δικαιούχος είναι ο Οργανισμός «Παιδική Χαρά». Οταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «Δωρεά» και το ονοματεπώνυμό σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: