Μια βδομάδα τώρα, νύχτα-μέρα, η ΕΛ.ΑΣ. φυλάει το πανό του EuroPride !

Κοινοποίηση:
Peripoliko 17_6_24 3 sm

Μία βδομάδα τώρα (από Τρίτη 11/6/2024 που τοποθετήθηκε), επί 24ώρου βάσεως, αστυνομικοί, περιπολικά ή συμβατικά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., φυλάνε το πανό που τοποθετήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το EuroPride.

Το οποίο ΔΕΝ ξεκίνησε ακόμη, και αφού ξεκινήσει θα διαρκέσει άλλες 9 μέρες!

Οπότε για σχεδόν ένα μήνα … φύλαξη ενός πανό!

Υπολογίστε πόσες βάρδιες και πόσοι αστυνομικοί και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύονται!

Σας φαίνεται λογικό;

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν χθες, Δευτέρα 17/6/2024.

Peripoliko 17_6_24 1 sm Peripoliko 17_6_24 2 sm Peripoliko 17_6_24 3 sm

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πρεπει να προηγειται στην παρελαση της 25ης Μαρτιου και να το ευλογησουν στην Αγια Λαυρα !!!!!

  2. Η Αστυνομια αντι να κλεισει μεσα τους 157 οπως οριζει το Συνταγμα για Πραξικοπημα κ Προδοσια , συνεχιζουν να υπακουουν στις διαταγες τους κ να φυλουν τα Χυνοπανα των Ψυχασθενων Ανωμαλων Υποοντων . Δεν πειραζει οταν ερθει η ωρα θα βρεθουν στα ιδια κελια μαζι τους οπως κ το συνολο των Αξιωματικων του Στρατου με τους Αρχηγους ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ , ΓΕΑ με Θανατικες Ποινες για συμμετοχη σε Πραξικοπημα κ Προδοσια κατα του λαου κ της Πατριδας .

  3. διαταγη χρυσοχοειδη και τα σκυλια δεμενα.

  4. και να το φερουν στην παρελαση;

  5. Νεοταξικό κατοχικό σύμβολο. Αυτά «δεν τα παίρνει ο αέρας»,ούτε είναι «δικαίωμα του καθενός να τα καίει» όπως την ελληνική σημαία.

  6. Να φανταστώ για το θέμα οι συνδικαλιστές αστυνομικοί έχουν στείλει κάποιο υπόμνημα διαμαρτυρίας στα κεντρικά της αστυνομίας! Τι όχι! Μήπως και αυτοί είναι τελικά πισωγλεντιδες και τους αρέσει;

  7. Γιατι τι αλλο εχουν να κανουν; Αντε να κοψουν κλησεις σε ντελιβεραδες η κακομοιρηδες με παπακια ενω οι χιλιαρες κανουν σουζες ξυστα τους και οι γυφτοσκοπιανοι μπραβοι με τα πενταλιτρα suv κανουν κουρελοχαρτο τον κ.ο.κ

    1. ΑΣΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
      ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ

  8. Μάλιστα. Για την Κυριακή, θεώρησαν υπερβολική υπηρεσία το να την πάνε σπίτι της μερικά μέτρα πιο πέρα και δεν υπήρχε καν προσωπικό. Εδώ, για ένα πανό, υπάρχει και περιπολικό και προσωπικό διαθέσιμο μέρα – νύχτα. Όποιος έχει στοιχειώδες μυαλό και ελευθερία σκέψης έχει πλέον καταλάβει τι συμβαίνει.

  9. Ας το αφησουν τα οργανα μια ωριτσα αφυλακτο και θα βρουνε τα αποκαιδια του

    Λες να παρεξηγηθουν οι πουστρες ?

  10. Φτερα φτερα! Που την καταντησανε την ΕΛ.ΑΣ οι κυβερνητικες και ….αντιπολιτευτικες φουστες ! Πουπουλα πουπουλα παντου οπως θαλεγε κι ο μακαριστος Τζιμης!

Comments are closed.