Μηχανόβιος αστυνομικός τράκαρε μετωπικά με ΙΧ και εκσφενδονίστηκε στα 10 μέτρα!

Κοινοποίηση:
sdvsdv

Το κράνος του έσωσε τη ζωή υποστηρίζει δικυκλιστής αστυνομικός, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο από σφοδρό τροχαίο που είχε, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με φόρα πάνω στη μηχανή του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκσφενδονιστεί στα 10 μέτρα ύψος, και να προσγειωθεί φαρδύς πλατύς στο οδόστρωμα!

Το βίντεο του αστυνομικού, ο οποίος υπογράφει ως «Κωνσταντίνος», προέβαλε ο ALPHA, σημειώνοντας πως οδηγός του ΙΧ μπήκε αντίθετα στο ρεύμα όπου ο πρώτος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Όπως δήλωσε ο αστυνομικός, ο οποίος βρήκε το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος και το ανάρτησε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, το κράνος του τον έσωσε, με αποτέλεσμα να τη γλιτώσει με μικροεπεμβάσεις και έκανε έκκληση τόσο στους συναδέλφους του, όσο και στους πολίτες να φορούν κράνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πάντως, το «σαφάρι» της Τροχαίας αποκάλυψε πως 7 στους 10 οδηγούς δεν τηρούν τα μέτρα ασφαλούς οδήγησης, ενώ σε ελέγχους που έγιναν μόνο την περασμένη εβδομάδα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 1.447 οδηγούς μηχανής που δεν φορούσαν κράνος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: