Μητσοτάκης, ΗΠΑ… άσχημες εξελίξεις

Κοινοποίηση:
koulis-whitehouse-16may22

‘Ξαφνιάστηκαν” στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην εκδήλωση γιά Ελλάδα (ετεροχρονισμένα γιά 25 Μαρτίου) στις 4 Απριλίου ’24, στον Λευκό Οίκο.

Την ”σίγουρη” επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Γ. Τσούνης.

Μόνο το ”Κ” είχε ενημερώσει ότι ΔΕΝ θα σταλεί η πρόσκληση και είχε εξηγήσει τους λόγους.

Ο πρωθυπουργός του ”καθεστώτος Μητσοτάκη”, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: Είναι υπερβολικά δουλικός και υποτακτικός στις ΗΠΑ, σε βαθμό… εμμετικό. Γεγονός που… ενοχλεί.

Οι ΗΠΑ, παραδοσιακά, χρησιμοποιούν πρόθυμους ”ηγέτες” γιά να πάρουν αυτά που θέλουν, αλλά μετά τους πετούν, ως ”στυμμένη λεμονόκουπα”, γιά να μην έχουν προβλήματα.

Και ο Κυρ. Μητοτάκης το παράκανε, με την δουλικότητά του. Ως πρόθυμος, πίστευε, ότι θα παραμένει πρωθυπουργός και οι ΗΠΑ θα αδιαφορήσουν, σε ότι αφορά… μίζες, διαφθορά κλπ. Αλλά οι ΗΠΑ, γνωρίζουν άριστα τις βρωμιές της ”οικογένειας” και δεν μπορούν να καλύπτουν συνέχεια, αδιαφορώντας.

Δεν μπορούν να αγνοήσουν και το γεγονός ότι υπήρξαν, επίσης, καταγγελίες στην Ουάσιγκτον γιά το ”ποιόν” του πρωθυπουργού, αλλά και γραπτό αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, γιά να ερευνήσει την υπόθεση ”μίζες εμβόλια… Μπουρλάς-Pfizer, Μητσοτάκης-Φον Λάιεν”.

Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ ήταν η μη αποστολή πρόσκλησης γιά την τελετή στον Λευκό Οίκο. Η δεύτερη ήταν η έκθεση κατά Ελλάδας του Στέητ Ντηπάρτμεντ, γιά το διεφθαρμένο καθεστώς Μητσοτάκη. Και η τρίτη θα είναι ”μίζες, εμβόλια” και μετά οι υπόλοιπες μίζες.

Μητσοτάκης, τέλος.

‘Ηταν πολύ δουλοπρεπής – υποτακτικός, ξενόδουλος και ”εργάστηκε” μόνο γιά τα δικά του οικονομικά και λοιπά συμφέροντα. Με ελεγχόμενη, εξευτελισμένη ”δικαιοσύνη” και εξαγορασμένα ΜΜΕ, ως υπηρετικό προσωπικό.

Σημ.: Η ”τακτοποίηση” των ελληνοτουρκικών, με παρέμβαση ΗΠΑ και Ευρ. ‘Ενωσης, χρειάζεται ”προοδευτική συνκυβέρνηση” για να περάσει στον λαό, ανώδυνα.

”Κ” – 24 Απρ. ’24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ακριβώς, είναι δουλοπρεπής στις ΗΠΑ όχι από σεβασμό στο έθνος τους αλλά για να εξυπηρετήσει τα ατομικά του συμφέροντα και της πουτανοοικογένειάς του.

  2. Ο μπάσταρδος ήρθε και στο δήμο που μένω. Το έμαθα εκ των υστέρων αλλιώς θα τον κανόνιζα τον πούστη.

  3. ο αρχαιοκαπηλος της κρητης ψαχνει το 42τακατο

  4. ΤΙ ξεφτίλας ούτε οι “φίλοι” του δεν τον συμπαθούν, και είμαι σίγουρος ότι ούτε θέση σε ΕΕ θα πάρει ούτε στο ΝΑΤΟ, μόνο κάτι ηλίθιοι ζώα του 41% του δίνουν εμπιστοσύνη. Το καλύτερο όμως έρχεται και λέγεται “Μαρινάκης”.

Comments are closed.