Μητροπολίτης Μόρφου: Ο κορωνοϊός και η «προετοιμασία των μαζών» από το 2017 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Υποστήριξε ότι για τον κορωνοϊό “κάποιοι προετοίμαζαν τις μάζες” εδώ και χρόνια…
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο κοροναϊός εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τεύχος του Αστερίξ το 2017!Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης επέδειξε το επίμαχο τεύχος κατά τη διάρκεια ομιλίας του, που φέρεται να έλαβε χώρα στις 28 Οκτωβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Μητροπολίτης, στο 37ο τεύχος του κόμικ με τίτλο «ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», υπάρχει ο χαρακτήρας του «Κοροναϊού».

Μητροπολίτης Μόρφου: Ο κορωνοϊός και η «προετοιμασία των μαζών» από το 2017 (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΤΥΧΑΙΟ; Γιατί ακόμα και να προσπαθήσεις να πείσεις ότι είναι τυχαίο, η ονοματική σύμπτωση είναι τουλάχιστον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ!

«Αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι» τόνισε ο ιερέας!!

Ενώ στη συνέχεια σημείωσε:

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κοροναϊός, και ο πιστός του ο Βακχύλους.

Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός: «Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς». Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: