Μητροπολίτης Μόρφου: “Δεν έβαλα ποτέ μάσκα. Όλα είναι σχέδιο εωσφοριστών” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Μητροπολίτης Μόρφου

Στο ντοκιμαντέρ “Σιωπηλός Πόλεμος” ο Μητροπολίτης Μόρφου ξεκαθάρισε γιατί δε συμμορφώνεται με τα διατάγματα της κυπριακής δημοκρατίας κι αφήνει εδώ κι ένα χρόνο να μπαίνουν ελεύθερα οι πιστοί στις εκκλησίες της Μητρόπολής του!

Μιλά για σατανικό σχέδιο εωσφοριστών που θέλουν να μας ελέγξουν και να μειώσουν τον πληθυσμό της γης και να μας μετατρέψουν σε σπιναλόγκα μη εμβολιασμένων.

Δείτε τα όσα είπε στον “Σιωπηλό Πόλεμο” της Κύπρου …

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. oι παππαδες θελουν να μας γυρισουν στο Μεσαιωνα, τοτε που η πανωλξη ειχε αφανισει τη μιση Ευρωπη

  2. Ο μόνος από τούς Αρχιερείς που λέει την αλήθεια όσο και αν πονά και κάτι άλλο για τους κυρίους και κυρίες που κατακρίνουν τον κλήρο και την ορθόδοξη πίστη. Για την πίστη του Χριστού την Αγία έγινε ή επανάσταση και στέφθηκε με επιτυχία. Κλήρος και Λαός μία γροθιά έτσι έχει κερδηθεί ή Ελευθερία μάς . Δεν χρειάζεται να πούμε τη έκανε ο κλήρος τότε και ποίοι είναι υπεύθυνοι που μιλάμε σήμερα ελληνικά μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς !!!

    1. Το παπαδαριό παρέδωσε την Πόλη στο Μωάμεθ τον πορθητή.

  3. Καλά Μόρφου ,αν μια ωραια πρωια βρεθεις διασωληνωμενος σε κανα νοσοκομειο , ελα να μας ξαναπεις . Μετα θα λες επρεπε να φοραω μασκα .. Ειμαστε στο 2021 οχι στο 1500 . Και αυτα που λετε δεν περνάνε πλεον εκτος απο μερικους κολλημενους θρησκοληπτους , ψεκασμενους .

  4. Σέβομαι τον Μόρφου. Αυτά που λέγει είναι απόλυτες απόψεις, που θα επαληθευθούν μόνο όταν θα είναι πλέον αργά για την ανθρωπότητα. Ξέρετε πότε; Όταν θα είμαστε πλέον δούλοι. Απλά ο κορονοιός υπάρχει σκοτώνει κόσμο όπως κάθε γρίπη και πρέπει να προσέχουμε, αλλά δευτερευόντως χρησιμοποιείται για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Προσεχώς στις οθόνες σας………………..

  5. ΕΥΓΕ ΠΑΤΕΡ……. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…..ΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΑΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝΑΙ ΣΚΥΛΟΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ

  6. Ο ρασοφόρος αυτός είναι ο ορισμός του Ταλιμπάν διότι τέτοιους δεν έχει μόνο το Ισλάμ….
    Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιοι. Και στην πανδημία της ισπανικής γρίπης υπήρχαν τέτοιοι και στον Μαύρο Θάνατο τον γνωστότερο ως πανούκλα στην Ευρώπη του μεσαίωνα υπήρχαν τέτοιοι και μάλιστα αυτοί ήταν που είχαν φέρει και την πανούκλα διότι οι χριστιανοταλιμπάν καθολικοί και ιεροεξεταστές της εποχής θεωρούσαν πως οι γάτες είναι του Σατανά και της εξολόθρευσαν όλες με αποτέλεσμα να γεμίσει η Ευρώπη με ποντίκια και ήρθε έτσι και ο Μαύρος Θάνατος όπως τον ονόμασαν τότε που και αυτός ήταν του Σατανά χαχαχαχα 100 με 200 εκατομμύρια άνθρωποι χάθηκαν τότε από τις μαλακίες τέτοιων ταλιμπάν και θέλουν και σήμερα να χαθούν τόσοι και περισσότεροι επειδή νομίζουν πως για όλα φταίει ο Σατανάς και όχι το κλούβιο κεφάλι τους…

  7. Έχει ο Θεός τη βούληση να εμποδίσει το Κακό αλλά δεν μπορεί; Άρα δεν είναι Παντοδύναμος.
    Μπορεί αλλά δεν θέλει; Τότε δεν είναι Πανάγαθος.
    Έχει τόσο τη βούληση, όσο & τη δύναμη να το εμποδίσει; Τότε από πού προέρχεται το Κακό;
    Δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τη δύναμη; Τότε γιατί τον λέμε Θεό
    Επίκουρος

      1. Ποια ελευθερία? Χειραγώγηση θες να πεις.

  8. ΒΡΕ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΑ ΜΟΥΛΟΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥ ΤΟ ΚΑΨΕΣ ΑΠΤΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟΥΜΙ

  9. Σε αυτά που λέει έχει δίκιο ο Μόρφου. Όποιος δε το καταλαβαίνει, απλά θα χάσει και αυτή τη ζωή και την επόμενη. Τι να κάνουμε, σε εμάς έπεσε ο κλήρος να είμαστε οι τελευταίες γενιές. Κάποιοι θα ήτανε κάποτε, το ξέραμε πως θα επιστρέψει ο Κύριος κάποια στιγμή. Και οι Εωσφοριστές το γνωρίζουν πολύ καλά, για αυτό ό,τι προλάβουν κι αυτοί….

  10. Από τις απαρχές του χριστιανισμού, συγκεκριμένες λέξεις στην ελληνική γλώσσα διαστρεβλώνονται
    και συκοφαντούνται από το Χριστόδουλο παπαδαριό, με μόνο στόχο να μισήσει και να σιχαθεί
    ο ΕΛΛΗΝΑΣ την αρχαία παράδοση του, και να εγκλωβιστεί σε ένα βόθρο δεισιδαιμονίας
    και προκατάληψης, κάνοντας τον με αυτό τον τρόπο υποχείριο του με στόχο
    την πλήρη εκμετάλευση του -οικονομική και πνευματική-.
    .
    Μια από αυτές τις λέξεις είναι και η λέξη “ΕΩςΦΟΡΟΣ”.
    ” O Φέρων το Φως”, ο Υιός της Αυγής, ο Αυγερινός!

    1. Εκτός από σατανιστής είσαι και βλαμμένος. Λες διαστρέβλωση και συκοφαντία. Πρώτον καμία διαστρέβλωση, στην εκκλησία αναφέρεται ο δαίμονας ως ο φέρων το φως ο πρώτος στην τάξη άγγελος αλλά εξέπεσε λόγω του εγωισμού του και μεταξύ μας καλά να πάθει. Λες συκοφαντία όταν το ίδιο το αφεντικό το δικό σου και της κουλας δε μετανοεί και συνεχίζει να πολεμάει το πλάσμα του Θεού, τον άνθρωπο. Λες εκμετάλλευση οικονομική και πνευματική όταν έως τώρα κυβερνάνε άθεοι και αντιχρίστοι πολιτικοί και δεν κυβερνάνε ιερείς. Ειδικά τώρα έχουμε αφορισμένο πρωθυπουργό οπότε πόσο πιο ξεκάθαρα να πει η εκκλησία Του Χριστού ότι δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση; Κατηγορείς λοιπόν για κάτι την εκκλησία και τους ιερείς όταν δε μετέχουν ούτε στην κυβέρνηση ούτε στην πολιτική. Πόσα κιλά βλαξ είσαι; Θεωρείς ότι σε πιστεύει και σε παίρνει στα σοβαρά κάποιος;

      1. Η ερώτηση κατώτερε, ήταν για το “εωσφόρος” ξαναδιάβασε το σχόλιο μου καθυστερημένο πτηνό.
        Όσο για την “νέα τάξη” που μιλά ο άπλυτος, η εκκλησία είναι φουλ μέσα για πανθρησκεία,
        εβραίου “μεσσία” κλπ, ντουβάρι.

        1. Σε αυτό σου απάντησα καθυστερημένη σατανίστρια. Για το εωσφόρος. Όσο για την πανθρησκεία των οικουμενιστών και το “μεσσία” των σιωνιστών, η εκκλησία Του Χριστού δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μερικών ιερέων που είναι νεοταξίτες και οικουμενιστές, ούτε με τους σιωνιστές. Εμείς έχουμε Τον Μεσσία μας Ιησού Χριστό Ο Οποίος θα επιστρέψει στη Δευτέρα Παρουσία για να κρίνει εμένα τον κατώτερο και εσένα τον “ανώτερο”. Άντε τώρα τραβά να παίξεις με το πετσάκι σου παρέα με το δαίμονα.

    2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΑΓΚΛΕ.ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ;Σ

  11. Κλείστε τον σε κανα τρελάδικο, βασικά καλός είναι,
    για να αποκαλύπτει τον σκοταδισμό της ορθοδοξίας!

  12. Καλά ποιός νομίζει ότι είναι ;
    Τον βλέπω σε λίγο με πολιτικό κόμμα και αυτόν

    1. Όποιος καί νά ‘ναι, έχει επαληθευτεί μέχρι στιγμής σέ όλα όσα έχει πεί.

Comments are closed.