Μητροπολίτης Ηλείας: “Ο Χριστός μου είπε να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει το δρόμο Πάτρας-Πύργου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mhtropoliths-ileias

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, σε συγκέντρωση που βρέθηκε όπου οι κάτοικοι διαμαρτύρονταν για την καθυστέρηση στη δημιουργία του νέου δρόμου Πατρών-Πύργου, τόνισε ότι ο Χριστός εμφανίστηκε στην προσευχή του και του ζήτησε να μιλήσει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να επισπεύσει την κατασκευή του έργου.

«Στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη μητρόπολη προσευχήθηκα σήμερα το πρωί. Για πρώτη φορά ακούω το Χριστό και μου απαντάει : Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα – Πύργος – Ολυμπία – Τσακώνα αμέσως. Το μεταφέρω στον κύριο πρωθυπουργό και τον παρακαλώ εκ μέρους όλων μας εδώ όσων βρισκόμαστε να δώσει εντολή στον υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος γρήγορα για να σταματήσουν οι θάνατοι, να δούμε λίγο καλύτερη μέρα στην Ηλεία, για να μπορούμε να περπατάμε και να είμαστε με τα αυτοκίνητά μας με ασφάλεια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν είναι δυνατόν να είπε σε σένα τέτοια πράγματα ο Κύριος..και μάλιστα να τα βγάζεις δημόσια αυτά και επιδεικτικά στην φόρα, λες και Χριστός επιδοκιμάζει τον κόσμο στην παρούσα μορφή.
    Λες και το βασικό Του μέλημα προς εσας είναι ο δρόμος σας , για να περνούν και αδαείς αλλά ευσεβείς καντηλανάφτες σας , για να νομίζουν ότι εξάντλησαν την θρησκευτική υποχρέωση τους. Δεν ξέρει ότι δεν ζεις στο Βυζάντιο να δίνεις εντολές και δήθεν ενδιαφέρεται για την μακροημέρευση για να γίνονται πιο εύκολα οι ποικιλόμορφες παρελάσεις και να περνούν με ασφάλεια κάθε είδους καρνάβαλοι.. Μπάζει και πάσχει από παντού ο ισχυρισμός σου γέροντα, μαζί με αμέτρητα άλλα. Μόνο για το είδωλο του Χριστού που έχετε δημιουργήσει στέκονται αυτά. Εδώ κάποιοι μεγαλόσχημοι ρασοφόροι ισχυρίζονται την ομοιότητα μουσουλμάνων και χριστιανών…και δεν κουνιέται σαγόνι και δάκτυλο.
    Δηλαδή θα έχει δυο τμήματα ο Παράδεισος, έναν με ερωτροπίες με όσες παρθένεψαν επί της γης για να αφιερωθούν στους πιλαφάδες και έναν χωρίς με Αγίους και Αγγέλους και ο Χριστός είπε ψέματα; Κοιτάξτε λίγο την άθλια πνευματική κατάντια σας και αφήστε τα αυτά για τους πολιτικούς. Κοιτάξτε λίγο το πόσο δύσκολο είναι να σωθούν οι κληρικοί όπως πίστευαν ο δάσκαλος του Γένους Πατροκοσμάς και οι τότε χριστιανοί και χτύπησαν τις καμπάνες για τους μετέπειτα και αφήστε τις υποδομές για άλλους.. Μάλλον δεν σκέφτηκες γέροντα ιερωμένε το ενδεχόμενο να Άκουσες μεταμορφωμένο “Άγγελο Φωτός” .. Όλα τα άλλα καλά;

  2. ΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΜΟΥΦΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ

  3. Α χα χα χα ! Αχ βρε τρυχωτο ζωιφιον Σιγα να μη σ ακουσει Χριστος εσενα !
    Παλι κομπινες κατεργιαζεσαι…..
    Ιδια πιλα εισται κι εσεις κι αυτοι …..

  4. Δεν περισσεύουν λεφτά γέροντα από τους κατσαπλιαδες πολιτικους που κυβέρνησαν και κυβερνάνε. Μην περιμένεις από ψεύτες και κλέφτες απολύτως τίποτα ! …..την ευχή σου !!!!!!!

Comments are closed.