Μητέρα 9χρονου: Το παιδί είναι πετσοκομμένο, φαίνονται τα οστά!

Κοινοποίηση:
c9b791c6613c377f396210fe207e3d9d

α όσα ανατριχιαστικά διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχθηκε ο 9χρονος γιος της περιέγραψε στον Alpha η μητέρα του άτυχου αγοριού.

«Το παιδί μου είδε τα σκυλιά και κρύφθηκε αμέσως στις καλαμιές επειδή είναι μεγαλόσωμα», εξήγησε η γυναίκα, ενώ στη συνέχεια σημείωσε ότι ο γιος του ιδιοκτήτη των δύο σκυλιών είπε στον γιό της να μη τα φοβάται. «Τότε το παιδί βγήκε στο δρόμο να περπατήσεις και του όρμησαν. Και αυτοί κάθονταν και έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά», ανέφερε η γυναίκα.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού που δέχθηκε άγρια επίθεση από τα δύο σκυλιά, σημείωσε ότι πήγε η ίδια και άνοιξε το στόμα του σκυλιού για να βγάλει το πόδι του. «Το παιδί είναι πετσοκομμένο, πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά». Το αγόρι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκύλων, που αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response