Μητέρα Άλκη για εισαγγελική πρόταση: Ίσως καταφέρουν φωτισμένοι εισαγγελείς να σταματήσουν την ατιμωρησία σε αυτή τη χώρα

Κοινοποίηση:
manalki

«Ευτυχώς υπάρχουν φωτισμένοι εισαγγελείς, και ίσως καταφέρουν να σταματήσουν την ατιμωρησία σε αυτή τη χώρα. Όχι άλλη ατιμωρησία».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, την πρόταση της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα, η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα έπειτα από τρεις ημέρες, και πρότεινε την ενοχή και των δώδεκα κατηγορουμένων. Συγκεκριμένα, πρότεινε να κριθούν ένοχοι οι εννέα για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο ένας ως ηθικός αυτουργός και οι δύο για συνέργεια στις παραπάνω πράξεις.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Άλκη, ευχαρίστησε την εισαγγελέα της Έδρας, και την χαρακτήρισε συγκλονιστική, καταπληκτική και άψογη. «Έκανε το λειτούργημά της και την ευχαριστώ, αυτά έχω να πω».

Σημειώνεται πως η κα Κλιάμπα, απευθυνόμενη προς τους κατηγορουμένους, η κα Κλιάμπα ανέφερε πως «δεν σκόραραν εκτός έδρας, αλλά έβαλαν 12 φοβερά αυτογκόλ. Έπαιξαν και έχασαν για δεύτερη φορά, η μία ήταν όταν συνελήφθησαν, και η δεύτερη όταν αποκαλύφθηκαν τα ασύλληπτα ψεύδη ενώπιόν μας. Όταν το ψέμα αγγίζει την υπερβολή η αλήθεια βγαίνει στο φως, και είναι μία και χωρίς σκιές. Οφείλω να πω ότι λυπάμαι πραγματικά για τα δώδεκα νέα παιδιά, γιατί ήταν στο χέρι τους να ακολουθήσουν έναν καλύτερο δρόμο και όχι το σκοτάδι. Πολλές φορές σε έναν ανορθόδοξο πόλεμο σημαίνει και καταδίκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. μακαρι…. αλλα δεν νομιζω
  ελληνικη δικαιοσυνη….
  σαν να λεμε ….αλβανος τουριστας
  αιωνια η μνημη του παλικαριου

 2. Και όλα αυτά εν μέσω “ιαχών”σε Τούμπα και Παλατάκι” λευτεριά στις αδελφές μας”… δεν υπάρχει πάτος

 3. Τώρα που η ανθρώπινη δικαιοσύνη επήλθε ας αναζητήσουν τη Θεία που καταδίκασαν μια οικογένεια σε μόνιμη θλίψη.
  Μακάρι οι Εισαγγελείς να πράττουν πάντα το σωστό

Comments are closed.