Μην βάλεις ποτέ αυτό το τρόφιμο δίπλα σε άλλα στο ψυγείο [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
apples8954

Το κάθε σπίτι οργανώνει το ψυγείο του όπως θέλει, αλλά πιθανότατα να μη γνωρίζει ότι ο τρόπο που τοποθετεί τα τρόφιμα του, πιθανότατα να απειλεί την υγεία του. Άλλωστε, το ψυγείο δεν είναι ένα ντουλάπι, όπου μπορείς να πετάξεις μέσα ότι συσκευασμένο προϊόν θέλεις. Ο ρόλος του είναι να κρατά τις κατάλληλες θερμοκρασίες ώστε να συντηρεί τις τροφές, που διαφορετικά θα χαλούσαν.
Σύμφωνα με την Michele Bosevski, υπεύθυνη του Αυστραλιανού Ινστιτούτου Ασφάλειας Τροφίμων, η σωστή οργάνωση του ψυγείου, είναι θέμα πρωταρχικής σημασίας τόσο για να συντηρούνται σωστά τα τρόφιμα, όσο και για να μην θέτεις την υγεία σου σε κίνδυνο.
Όπως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε στην Daily Mail, το μόνο τρόφιμο που κανείς δε γνωρίζει ότι πρέπει να προσέχει, είναι τα μήλα. Τα εν λόγω φρούτα, παράγουν μια αέρια ουσία, γνωστή ως αιθυλένιο, η οποία όταν διαχέεται σε άλλα φρούτα και λαχανικά, προκαλεί την ταχύτερη ωρίμανση και το σάπισμα τους.

apples8954

Ο πιο ασφαλής και κατάλληλος τρόπος για να αποθηκεύσεις τα μήλα, είναι σε σακούλες που κλείνουν αεροστεγώς. Αν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε ευεργετικά αυτήν την ιδιαιτερότητα των μήλων, απλώς βάλτε ένα ανάμεσα στα κρεμμύδια σας. Δεν πρόκειται να βλαστήσουν ποτέ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response