«Με παγίδεψε γιατί δεν της έδωσα λεφτά» λέει ο «ξανθός μάγος»

Κοινοποίηση:
μαγος

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 78χρονος που κατηγορείται για υπόθεση βιασμού ανηλίκου, με θύμα την βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η βαφτισιμιά του τον κατήγγειλε ψευδώς, επειδή αρνήθηκε να της δώσει χρήματα, όταν εκείνη του ζήτησε.

«Αυτό το κορίτσι άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε, άλλα έκανε και δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, φταίνει οι γονείς του που το άφησαν από 12 χρονών να μπλέξει με ναρκωτικά και αντί να την κλείσουν στο ψυχιατρείο, έκλεισαν εμένα στη φυλακή» είπε στην αρχή για τις καταγγελίες ο 78χρονος, μιλώντας στο Star.

«Μου ζητούσαν να τους δώσω 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες, να πουλήσουν και να κρατήσουν γι’ αυτούς. Εγώ τους είπα πως δεν είχα να τους δώσω, αλλά και να είχα, δεν θα τους έδινα γιατί αν τους έπιαναν, θα οδηγούσαν σε εμένα. Ούτε να το σκεφτείς, ούτε να μου το πεις ποτέ ξανά αυτό» πρόσθεσε στη συνέχεια ο «ξανθός μάγος» για τις καταγγελίες.

Πρόσθεσε, επίσης, πως τον πλησίασε η βαφτισιμιά του και φέρεται να τον απείλησε, λέγοντάς του πως εάν δεν της έδινε τα χρήματα που ζητούσε, θα πήγαινε στις Αρχές και θα έκανε καταγγελία για βιασμό, υποστηρίζοντας πως της έριξε κάτι στο ποτό.

Η σύζυγος του 78χρονου συμπλήρωσε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης, καθώς στην αρχή φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ πως ο 78χρονος τη βίασε ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι απλά τη χάιδεψε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και η σύζυγός του τον στηρίζει. Ε, βέβαια, η γριά μισεί τα κοριτσάκια.

  2. Σωστά τα λέει ο ξανθός μάγος είναι ιεροσυλία όταν συγκρίνεις έναν παιδοβιαατή με έναν ζωντανό θρύλο που έχει καταφέρει να κάνει τα απίστευτα πραγματικότητα…

Comments are closed.