Με κορωνοϊό ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου: «Καλώς το παιδί!»

Κοινοποίηση:
αρχείο-λήψης

Με χιουμοριστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Καλώς το παιδί!» έγραψε στην αρχή της ανακοίνωσής του ο δήμαρχος ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, παραμένει σε καραντίνα και περιγράφει όλες τις δραστηριότητες που κάνει για να περάσει η ώρα του στο σπίτι, μεταξύ των οποίων και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, τον οποίο απέφευγε, με αποτέλεσμα να τον «κυνηγάει» η σύζυγός του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ότι δεν έχει ελαφριά συμπτώματα προς το παρόν, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς:

«Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.

Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές.
Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή!

Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη

Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca.Τί τους πήραμε δύο μαζί;!

Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΜΒΟΛΙΆΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ

Comments are closed.