Με εξώδικο ο Νίκος Μουτσινάς ζητεί να σταματήσουν τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή!

Κοινοποίηση:
nikos-moutsinas-xamogelastos

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» Νίκος Μουτσινάς μέσω των πληρεξούσιων δικηγορών του απέστειλε επιστολή σε όλα τα ΜΜΕ, για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή και ζήτησε να παύσει η δημοσίευση σχετικών αναφορών.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του με ενημερωτική επιστολή γνωστοποιούν ότι ο εντολέας τους σε καμία περίπτωση δεν συναινεί και απαγορεύει ρητά την με οιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο δημοσιοποίηση (π.χ. σε εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση και συνδρομητική, πλατφόρμες, websites, social media και εν γένει διαδίκτυο κλπ.) τα προσωπικά του δεδομένων.

Για όποιον θεωρήσει ότι η σχετική κοινοποίηση έχει να κάνει με το πρόσφατο σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων σε άνδρες και γυναίκες και gay, διευκρινίζεται ότι αυτό αφορά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Φίλε Νίκο όταν μιλάς σαν 5 γυναίκες μαζί και κουνιέσαι στην ΤΙΒΙ πιστεύεις ότι θα έχουν άδικο να σου λένε τι είσαι ?

  2. Υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν στη tv αυτό το φαλακρό βουνό(όπως έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντάρας)και τις γελιότητες που κάνει;Μιλάμε για την πιο εκνευριστική εκπομπή που έχει υπάρξει.

  3. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΟ#ΣΤΡ@ΚΙ “ΜΑΓΚΑ” ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 10 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΤΗΝ ΑΠ” ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΑΝΤΕ ΡΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ, ΣΚ@ΤΟΠΟ#ΣΤΕΣ.

  4. Η δουλειά του είναι να κουτσομπολεύει άλλους ανθρώπους.
    Όταν έρχεται η δική του σειρά γιατί διαμαρτύρεται;

  5. γιατί δεν βγαίνει, μόνος του, να μας πει πως το λένε το αγόρι του ; λολ

  6. Εμφανώς θέλει να αποφύγει τον ντόρο περί παράνομης υιοθεσίας καθώς το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε είναι εικονικό και έγινε μόνο και μόνο για πάρει παιδί. Ελπίζω οι δικαστές να είναι σωστοί και να μην κάνουν τα στραβά μάτια στο αίσχος αυτό. Οι “λευκοί γάμοι” με προφανή σκοπό, πρέπει να καταδικάζονται και όχι να ευλογούνται.

  7. ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΤΕ Ο.Κ. ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΟΝΤΑ ΜΠΑΜΠΑ… ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑ Μ Α Ν Τ Α Λ Α Κ Ι Α ΟΛΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ….

  8. Αυτός ο αηδιας, συγκαλυπτοντας το κουσουρι του πουστη, εξωραιζει την εικόνα του ως σοφιστή νεαρού γκέι, ενω ταυτόχρονα ευτελίζει την αξία της γυναίκας, παρουσιάζοντας μια κακομοίρα ηθοποιό της πλάκας, να συμπεριφέρεται ειρωνικά ως προς τα άτομα με νοητική στέρηση. Τι άλλο πρέπει να δει το κοινό που τον παρακολουθεί, για να αποστρέψει το βλέμμα του από την ηλίθια εκπομπή του; Ο άνθρωπος αυτός είναι διατροφικός, πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή.

  9. Φοβάται μήπως και δεν προχωρήσει η υιοθεσία που σκοπεύει καθώς έχει γκέι σύντροφο και έκανε παράνομα σύμφωνο συμβίωσης ξεγελώντας τις αρχές?????τη στιγμή που κανονικά ζευγάρια προσπαθούν χρόνια για ένα παιδάκι …ΑΙΣΧΟΣ!!!

  10. Μίλησε και το πουστράκι που είναι γραμένους στους ΛΟΑΤΚΙ+

  11. Τα βγάζετε πρώτοι στη φόρα και μετά παραπονιέστε φελλοί !!!!!

  12. Αν είναι έτσι , τότε να σταματήσουν οι αναφορές και στα επαγγελματικά σχέδια…

  13. Ενω εσυ που οικονομας χρημα απο τις ζωες των αλλων τους ρωτησες αν σε αφηνουν να τους γελοιοποιεις?
    Θυμηθηκες τωρα την ζωη σου? Φυγε απο το γυαλι κανε μια ανωνυμη κανονικη ζωη να μην σε πειραζουν τα αγορια της γειτονιας σου? Τραβα απο εδω ρε γλοιωδη σιχαμενε παρουσιαστη της δεκαρας .

  14. Χρέη παλιά κουφάλα!!! Όταν ξεμπροστιαζει την προσωπική ζωή άλλων για να κονομησει είναι όλα καλά!!!

  15. Πρώτα πουλάνε την ψυχή του στο διάολο για να αποκτήσουν δημοσιότητα και μετά δεν τη θέλουν.

Comments are closed.