Με βερμούδα και παντόφλες ο Άλκης Δαυίδ στο δικαστήριο: Πλήρωσε $300.000 εγγύηση κι έφυγε από τον Άγιο Χριστόφορο χωρίς την κάνναβη αξίας 1,3 εκ δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Θα επιστρέψει στο νησί στις 23 Σεπτεμβρίου για να δικαστεί – Δηλώνει αποφασισμένος να υλοποιήσει τα σχέδιά του και να ανοίξει νόμιμες επιχειρήσεις κάνναβης στην περιοχή


Ο Ελληνοκύπριος μεγιστάνας Άλκης Δαυίδ αποχώρησε από τον Άγιο Χριστόφορο την Τρίτη, μία μέρα αφότου συνελήφθη με την κατηγορία ότι εισήγαγε παράνομα στο νησιωτικό κράτος φυτά κάνναβης αξίας 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 50χρονος γόνος της οικογένειας Λεβέντη-Δαυίδ, η οποία εμπορεύεται το δημοφιλές αναψυκτικό Coca-Cola σε πάνω από 28 χώρες, εμφανίστηκε εχθές στο δικαστήριο και κατάφερε να αποσπάσει την άδεια για να φύγει από το νησί της Καραϊβικής, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 300.000 δολαρίων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει αναλυτικό ρεπορτάζ και μετέδωσε εχθές πρώτη την είδηση της σύλληψης, ο Άλκης Δαυίδ θα επιστρέψει στο νησί για την δίκη του στις 23 Σεπτεμβρίου.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας είναι βαρύ και περιλαμβάνει τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών με την πρόθεση πώλησης και την εισαγωγή παρανομων ουσιών στον Αγίο Χριστόφορο και Νέβις.

Ο Δαυίδ, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στην χώρα μαζί με τον συνεργάτη του Τσέις Έργκεν και τον ηθοποιό Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, επιμένει ότι η μεταφορά των 5.000 φυτών κάνναβης με το ιδιωτικό του τζετ στο νησί του Αγίου Χριστοφόρου ήταν καθ’ όλα νόμιμη, και εντάσσεται στο σχέδιό του να «ανοίξει νόμιμες επιχειρήσεις κάνναβης στην περιοχή».

Το τεράστιο φορτίο των κλωνοποιημένων φυτών κάνναβης και σπόρων κατασχέθηκε από την αστυνομία του Αγίου Χριστοφόρου ως αποδεικτικό στοιχείο.

Όπως είπε ο Άλκης Δαυίδ στην Daily Mail, οι τοπικές Αρχές θα πρέπει να αναλάβουν την φροντίδα των φυτών μέχρι την ημερομηνία της δίκης του, ενώ ο ίδιος πιστεύει ότι ως τότε θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία νομιμοποίησης της κάνναβης, που ήδη έχει ξεκινήσει στην χώρα.

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλα αυτη η σκυλα η Εβραία εχει φράγκα,βρίσκει άκρες ο μπινες,αλλα ΦΑΝΤΑΣΟΥ να μην εχεις τόσα,όσα πρεπει και να βρεθεί στην κάμαρα σου καταλαθως(;) μισό κιλό πρεζα,που να γλωτωσεις;; Ασε το ξυλο απο τους μπασκίνες ολη μερα,ασε το γκλοπ στον κωλο πλήρη ολη μερα,το κελί; Με Αλγερινούς και Μαροκινούς; Εκει τι γινεται; ΔΥΟ λύσεις; Η ΠΡΩΤΗ πιστή σκύλα τους και η ΔΕΥΤΕΡΗ θηλειά στον λαιμό; ΕΣΥ αποφασίζεις

  2. καλες δουλειες δαυιδ να προσλαβεις και νεους ανεργους με καλο μισθο μην εισαι τσιγκουνης

Comments are closed.