Με αυτόν τον ύπουλο τρόπο ανεβάζουν τα κρούσματα: «Να γίνουμε τρομακτικοί – Να τους πούμε ότι θα πεθάνουν»

Κοινοποίηση:
covid_19_self_test

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη διαρροή τηλεδιάσκεψης μεταξύ  ανώτατων στελεχών του ιατρικού ομίλου Novant Heath ο οποίος περιλαμβάνει 20 νοσοκομεία στη βόρεια και νότια Καρολίνα.
Σε αυτή η Dr. Mary Rudyk και απευθυνόμενη στην διευθυντήρια μάρκετινγκ Carolyn Fisher και σε ένα ακόμη στέλεχος του νοσοκομείου ζητά το προσωπικό να εκφοβίζει πιο πολύ το κοινό, να φουσκώνει τους αριθμούς των ασθενών COVID-19 και να χρησιμοποιούν στις επαφές τους με το κοινό τη φράση ότι «εάν δεν εμβολιαστείτε θα πεθάνετε».

Το βίντεο από την τηλεδιάσκεψη διέρρευσε, όπως αποκαλύπτει το nationalfile.com από μια εσωτερική πηγή στον όμιλο του Novant Health και η σύσκεψη είχε γίνει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Μετά την πρώτη ομιλήτρια την Fisher αναφορικά με το πώς πρέπει να μετρούν του ασθενείς COVID και πως πρέπει να καταμετρούνται η Rudyk παιρνει το λόγο λέγοντας:

«Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνουμε λίγο πιο πολύ τρομακτικοί στο κοινό» και στη συνέχεια εισάγει την ιδέα να φουσκώνουν τον αριθμό των σθενών από COVID μετρώντας και αυτούς που έχουν ήδη θεραπευτεί.

«Υπάρχουν πολλοί ακόμη που νοσηλεύονται αλλά τους θεωρούμε θεραπευμένους (post-COVID) και δεν τους υπολογίζουμε στους ασθενείς. Οπότε το ερώτημα είναι πως θα συμπεριλάβουμε τους αριθμούς αυτούς στους ήδη νοσηλευόμενους;» συμπλήρωσε, εννοώντας και στους διασωληνωμένους..

Στο σημείο αυτό η Fisher, προφανώς μπερδεμένη ρωτά το νοσοκομείο θα δώσει στη δημοσιότητα το συνολικό αριθμό των ασθενών από την αρχή της επιδημίας, για να απαντήσει η Rudyk:

«Αυτό είναι καλό να γίνει, παρ΄ όλα αυτά οι αριθμοί είναι σημαντικοί. Υπάρχουν ασθενείς εκτός μονάδας COVID αλλά εξακολουθούν να καταλαμβάνουν χώρο για άλλες αιτίες», πριν ένας γιατρός την διακόψει: «Αυτοί θεωρούνται ήδη θεραπευμένοι», αλλά η Rudyk επιμένει:

«Νομίζω ότι αυτό πρέπει να υπογραμμιστεί, επίσης, γιατί όταν βγαίνεις από την εντατική σε βγάζουν από τους αριθμούς των ασθενών».

Σε εκείνο το σημείο ο  γιατρός την διακόψει απευθυνόμενος στη Fisher λέγοντας να συζητήσουν το θέμα αυτό εκτός σύνδεσης, πριν η Rudyk, λάβει ξανά το λόγο:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να γίνουμε πιο ωμοί. Πρέπει να γίνουμε πιο δυναμικοί και πρέπει να περάσουμε το μήνυμα ότι “Εαν δεν εμβολιαστείς πρέπει να ξέρεις ότι θα πεθάνεις”», είπε η γιατρός γελώντας για να συμπληρώσει:

«Εννοώ ας γίνουμε ωμοί με αυτούς τους ανθρώπους», εννοώντας τα 80 εκατ. Αμερικανών που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο Όμιλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι γιατροί είναι ήδη στρεσαρισμένοι με την όλη κατάσταση και αυτό που εννοούσαν είναι ότι μέχρι τώρα δεν υπολογίζονταν  οι θεραπευμένοι από COVID στους αριθμούς των ασθενών οι οποίοι όμως πρέπει να υπολογίζονται καθώς πολλοί εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε άλλες κλινικές από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εχει γίνει παγκόσμιο σύνθημα:”Εάν δέν εμβολιαστείτε θά πεθάνετε”.Αλλο σύνθημα “τό εμβόλιο φέρει τήν ελευθερία”.Διασκευή τού “η δουλειά σέ κάνει ελεύθερο”πάνω από τήν είσοδο τού στρατόπεδου συγκέντρωσης τού Αουσβιτς.Δικό μας σύνθημα:”στό εμβόλιο ελλοχεύει ό θάνατος”.
    Τό διαλαλίζουν κάθε μέρα τά φερέφωνα τού γουρλομάτη ή colored Παγώνη μέ βαριές τάσεις υστερίας,ό πλαστικός χειρουργός καί ερασιτέχνης ιολόγος ό Εξαδάκτυλος,ό ψυχάκιας ό Βασιλακόπουλος, ό Σωτήρης ό θεούσης,ό αποκρουστικός Σύψας που σκορπίζει μυρωδιά πτώματος καί η υπόλειπη τρομοκρατική συμμορία.Η πρωινή προσευχή τών κομπογιαννίτων:”Τόν καθημερινό κορωνοιό δός ημών σήμερον”
    Γιάννης Λάκων

  2. Ηλιου φαεινοτερο η πρεμουρα τους να ψαχνουν να ανεβαζουν τα κρουσματα.ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ τοσο περισοτερα εχουν λαμβανειν απο την ΕΕ

Leave a Response