(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ): ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΡΕ Ο 71ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Κοινοποίηση:
dikasthria-71xronos

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ως την Παρασκευή, ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα ο οποίος έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά χωρίς να πει καμία κουβέντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μάλιστα, δεν υπάρχει δικηγόρος που να θέλει να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Ο 71χρονος, που έχει ήδη ομολογήσει ότι σχεδίασε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου στη Σαλαμίνα, οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ομολογήσει ο ίδιος στους αστυνομικούς είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης από τη στιγμή που βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Με απόλυτη ψυχραιμία πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε πίσω από την κλειστή πόρτα την άτυχη 43χρονη, μόλις έφυγε από το σπίτι το ανήλικο παιδί της.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Όταν η γυναίκα σου είναι 30 χρόνια μικρότερη,τότε είναι σίγουρο ότι είσαι κερατάς,γερομπισμπίκη,γκέγκε;Απλά ήσουν ο μαλάκας που πλήρωνε κι αυτή πηδιόταν με άλλους,κλασική Ελληνίδα

  2. Και καλά αυτή 43 αυτός 71.Δεν σιχαινόταν να τον φιλάει και να του κάθετε;Αυτός άνετα θα μπορούσε να είναι πατέρας της.Έχουν κουκούτσι μυαλό οι γυναίκες τελικά

  3. Aλλου τρως, αλλου πινεις , Αλλου πας και το δινεις. Γ.Μηλιωκας. Αν ο δολοφονος ειχε ξοδεψει τα μαλλια της κεφαλης του για τη μακαριτισα ,δεν ξερει κανεις που μπορει να φτασει το μυαλο το καθε ανθρωπου.Οπωσδηποτε σε καμμια περιπτωση δολοφονια.
    Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

  4. Γιατί να ασχοληθεί ο οποιοσδήποτε δικηγόρος και να δουλέψει να γράφει και να διαβάζει όταν θα είναι έξω σε 5 χρόνια όταν θα είναι 75 οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρουν; Πείτε μου ένα σοβαρό λόγο να ασχοληθεί. Εκτός αυτού ούτε λεφτά έχει να πληρώσει. Ας τον αναλάβει ένας δικηγόρος της σειράς, μισθωτός του Δημοσίου που θα οριστεί από το Κράτος και τους έχει για αυτή τη δουλειά.

  5. Πουστοψυχε, βρωμογερε, για παραδειγματισμό λέει το έκανε ο μουλος.. εύχομαι να σε περιποιηθούν κατάλληλα εκεί που θα πας, ανύπαρκτο υποκείμενο που την είδες κ άντρακλας κ νομίζεις ότι μπορείς να αφαιρείς έτσι ανθρώπινες ζωές..

  6. Να δούμε πότε θα αντιληφθούν οι Πολιτικοί τι πραγματικά συμβαίνει.
    1. Φταίει το γελοίο αυτόφωρο που δεν συνέλαβαν τον φονιά, αφού την ξυλοκόπησε.
    2. Η ηλίθια συμβουλή της Αστυνομίας, “μην πας στο σπίτι που μένετε μαζί”, αντί να την οδηγήσουν σε ασφαλές σημείο, που δεν γνώριζε ο δολοφόνος.
    3. Το Panic App, σημαίνει ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να κρατάει στο χέρι της το κινητό, για να γίνει άμεσα αντιληπτή η όποια κακοποίηση, αλλά όταν ο δράστης έχει καραμπίνα, πιστόλι ή μαχαίρι, άστα να πάνε.
    4. Με ποιά κριτήρια αυτός ο δολοφόνος είχε προσληφθεί ως οδηγός Σχολικού?

    1. Να σταματήσεις να παρακολουθείς CSI .. το 4ο είναι όλα τα λεφτά…έπρεπε να ψάξουν εάν είχε ερωμένη την 40αρα …

      1. Δεν παρακολουθώ CSI. Κοινή λογική κ. Βρούτε.

      2. Ο μπάρμπας είχε ερωτική σχέση με το θύμα για κάποια χρόνια. Σωστό ή λάθος για μια νέα γυναίκα να ξαπλώνει με έναν κωλόγερο για φράγκα ή για στήριγμα, όπως και να ‘χει κανείς ΔΕΝ έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή!

  7. Σιχαμα ηθελες αποκλειστικοτητα Ξεχασες βρε λεσι οτι εισαι 70 ετων

Comments are closed.