Με Κωνσταντέλια, Σάλιακα οι κλήσεις του Πογιέτ στην Εθνική ομάδα για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία

Κοινοποίηση:
Γκουστάβο Πογέτ

Ο Γκουστάβο Πογέτ και η ελληνική ομοσπονδία ανακοίνωσαν τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας για τα ερχόμενα παιχνίδια με Ιρλανδία και Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.
Ο Μπάλντοκ λόγω τραυματισμού απουσιάζει, με τη θέση του να παίρνει ο Σάλιακας. Στην τριάδα των τερματοφυλάκων αυτή τη φορά βρίσκεται ο Διούδης αντί του Αθανασιάδη. Στον άξονα, ο Αλεξανδρόπουλος επιστρέφει στις κλήσεις (σσ. δεν ήταν στις αρχικές επιλογές την προηγούμενη φορά, αλλά είχε κληθεί για το ματς με το Γιβραλτάρ αφού στην ΕΠΟ νόμιζαν πως υπήρχαν τιμωρημένοι λόγω καρτών και θέλησαν να καλυφτούν τα κενά τους), όπως και ο Γαλανόπουλος για πρώτη φορά μετά την εποχή Φαν’τ Σχιπ, με τον Παπανικολάου να μένει εκτός.
Ο Λημνιός παραμένει εκτός στην επιθετική γραμμή, ενώ και πάλι δεν κλήθηκε ο Τάσος Δουβίκας που προ εβδομάδων έκανε μεταγραφή 12 εκατ. ευρώ στη Θέλτα και ήδη μετράει δύο γκολ στη La Liga. Αντιθέτως, επιστρέφει και πάλι στις κλήσεις ο Κωνσταντέλιας.
Αναλυτικά: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Φούντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: