Με Ελ Κααμπί και Άμραμπατ η προεπιλογή της Εθνικής Μαρόκου

Κοινοποίηση:
Ελ Κααμπί - Αμραμπατ

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ουαλίντ Ρεγκραγκί για την προεπιλογή της εθνικής Μαρόκου ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Και μέσα στη λίστα του 48χρονου τεχνικού φιγουράρουν δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού, ο οποίος καλείται σταθερά τους τελευταίους μήνες για να εκπροσωπήσει τη χώρα του, και για τον Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ. Ο 36χρονος εξτρέμ για πρώτη φορά μετά τις 19 Νοεμβρίου του 2019 για να φορέσει το εθνόσημο στο στήθος και θα φανεί εάν αμφότεροι θα είναι στις τελικές επιλογές του Ρεγκραγκί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η διοργάνωση ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου, κάτι που σημαίνει πως εφόσον βρεθούν στις επιλογές του Ρεγκραγκί οι δύο ποδοσφαιριστές, θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Το Μαρόκο βρίσκεται στον 6ο όμιλο, όπου θα κοντραριστεί με Λ.Δ. Κονγκό, Ζάμπια και Τανζανία. Οι δύο πρώτοι του κάθε γκρουπ προκρίνονται απευθείας, όπως και οι καλύτεροι τρίτοι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: