Μετανάστες φθάνουν με ταξί στον Έβρο και περνάνε ανενόχλητοι στην Ελλάδα (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
prosfyges-tourkia-1-630x347

Ενώ η κυβέρνηση έχει κλείσει το συνοριακό πέρασμα στις Καστανιές Έβρου, θεωρώντας ότι έτσι θα σταματήσει τους πρόσφυγες και μετανάστες που έρχονται από το τουρκικό έδαφος, άλλοι πρόσφυγες και μετανάστες εισήλθαν ανενόχλητοι στο έδαφός μας από άλλο σημείο.

Συγκεκριμένα, πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν με ταξί (μάλιστα, με ταξί) από την Κωνσταντινούπολη στο χωριό Ντοϊράν και από εκεί διέσχισαν τον Έβρο με βάρκες και πάτησαν στην Ελλάδα.

Η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet» έχει αναρτήσει και βίντεο, στο οποίο δείχνει πόσο άνετα, χαλαρά και ανενόχλητα εισήλθαν οι αλλοδαποί στο έδαφός μας.

Το ακόλουθο πλάνο δείχνει μια βάρκα να διασχίζει τον Έβρο:

Εδώ τους βλέπετε να πατάνε στο ελληνικό έδαφος:

Η βάρκα εκτελεί χρέη «φέρι» και επιστρέφει στην τουρκική ακτή να παραλάβει την επόμενη ομάδα για να την περάσει απέναντι:

Έλληνας στρατιώτης φτάνει στο σημείο και παρακολουθεί τους μετανάστες να εισέρχονται:

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι συνολικά 50 πρόσφυγες και μετανάστες από Αφγανιστάν και Συρία πέρασαν από το συγκεκριμένο σημείο στην Ελλάδα και συνελήφθησαν από τις ελληνικές Αρχές.

Σύλληψη σημαίνει παραμονή στο ελληνικό έδαφος, να αποσαφηνιστεί αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δηλαδή ο Έλληνας να μπορεί να μεταναστέψει ότι ώρα θέλει και να μπει σε όποια χώρα θέλει. Αλλά ο Αφγανός και ο Πακιστανός να μην έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι;;

  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΓΙΕΡ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΗ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΤΙΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΗΣΙΑ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ….ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ 74 ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΙ ΕΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΙΝ ΣΥΡΙΑ

  3. Προστατεύουμε τα σύνορα ,είπαν τα γίδια..και οι Έλληναρες αλλη μια φορά τους πίστεψαν. Δε χαμπαριαζει ο λαός.
    Ρίξτε τη κυβέρνηση ,πάμε για εκλογές ξανα

Leave a Response