Μετά τις προδοτικές δηλώσεις Δένδια για Έβρο! ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ στο «Σουλτάνο» – Daily Sabah για Δένδια: «Επαινεί τον Ερντογάν»

Κοινοποίηση:
1

Οι Τούρκοι πλέον έχουν αρχίσει και επιδίδονται σε «τρολάρισμα» της ελληνικής κυβέρνησης αφού οι υποχωρήσεις είναι συνεχείς και αλλεπάλληλες.

Η τουρκική εφημερίδα Sabah σε σημερινό δημοσίευμα της με τίτλο: «Έπαινοι από τον Έλληνα υπουργό: Ο Ερντογάν έχει ευγενή και ανοιχτόκαρδη προσωπικότητα» κάνει αναφορά στις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο Α´Προγραμμα στην ΕΡΑ, και αναφέρει πως ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας είπε θετικά σχόλια για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Νίκος Δένδιας λίγο μετά την γνωστή του δήλωση για τα… «δεκάδες μέτρα», προχώρησε σε θετικά σχόλια για τον Ρ.Τ.Ερντογάν κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η τουρκική εφημερίδα.

Η Sabah δεν αναφέρει τίποτα άλλο από τις δηλώσεις του υπουργού και εστιάζει σε όσα δήλωσε ο Νίκος Δένδιας για τον πρόεδρο της Τουρκίας.

Οι δηλώσεις του κυρίου Δένδια που κάνει αναφορά η Sabah είναι όσα δήλωσε στη ραδιοφωνική συνέντευξη στην οποία ανέφερες: «ειλικρινά σας λέω, θέλω να ελπίζω ότι κακώς απεδόθησαν αυτά τα οποία απεδόθησαν στον Πρόεδρο Eρντογάν. Υπήρξα αυτόπτης μάρτυς των δυο συναντήσεων του Προέδρου Ερντογάν με τον Πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νομίζω ότι σ’ επίπεδο προσωπικής εγκαρδιότητας πήγαν πολύ καλά οι συναντήσεις. Και γενικά, ο Πρόεδρος Eρντογάν είναι ανοιχτόκαρδος ξέρετε, και είναι, στο επίπεδο της προσωπικής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως ευγενής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με κινδυνο να χαρακτηριστω ανθΕλληνας, απο χρονια τωρα εχω δηλωσει θαυμαστής του ερντογαν. Ειτε ως κρυφοΠοντιος, είτε ως ψυχοπαθης, προσπαθει απεγνωσμένα, να διαλυσει την τουρκια. Βοηθειστε τον καποιος επιτελους, διαλυστε το επιτελους το γ@μιοκρατος…. Ακουει κανείς εχεφρων;

Leave a Response