Μετά της συζύγου Μαρέβας, κατέφτασε στο Βελλίδειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Βίντεο – Εικόνες)

Κοινοποίηση:
mareva-mitsotakis1

Στις 12.45 κατέφθασε στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, για την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

Η συνέντευξη έρχεται μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, χθες το απόγευμα, από το βήμα της 85ης ΔΕΘ όπου ανακοίνωσε ένα πακέτο ελαφρύνσεων και μεταρρυθμίσεων που ξεπερνά τα 3,5 δισ. ευρώ και αφορούν σε μεγάλο φάσμα της οικονομίας, όπως την επερχόμενη ακρίβεια, τους νέους, τον ΕΝΦΙΑ, τις θέσεις εργασίας κ.α.

mareva-mitsotakis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αν αυτά τα ερπετά του χοιροστασιου είχαν λίγο φιλότιμο ελληνικό κάποιος θα είχε πάει για πνιγμό στο ροφια ποταμό… Αλλά που να το βρουν το φιλότιμο οι ξενόφερτο βρωμεροι τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιογιαχβε..οι νεοέλληνες τους αυτους θέλουν αυτούς έχουν..ας μονιασουν επί τέλους οι Έλληνες όσοι έχουν απομείνει αλλιώς δεχθειτε μαρεβες μαργαρετ Λάρα γκιμπσον Ντενίζ και πολλές άλλες και τα Ελληνοπουλα πεινάνε και ψάχνοντας σε άλλες βρωμοχωρεςγια κομμάτι ψωμι.,..

  2. ΣΥΖΗΓΟΣ?????ΩΡΑΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ………..?????

  3. χα χα χα χα χα “συζυγος” …. οταν ο μητσολακης παει “σπιτι”…. η κερα μαρεβα θα παει και αυτη εκει που ηταν τα οκτω χρονια που τον ειχε “στειλει”…..

Leave a Response