Μεσολόγγι: Τον έδεσαν χειροπόδαρα και του έκλεψαν 6.500€, κοσμήματα, κυνηγετικό όπλο και κάρτες

Κοινοποίηση:
ΚΛΟΠΗ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξιχνίασαν την άγρια ληστεία που είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου του 2023 στο Μεσολόγγι, ταυτοποιώντας τα στοιχεία δυο εκ των τεσσάρων Ελλήνων που την διέπραξαν.

Τότε, οι δράστες μαζί με δυο συνεργούς τους που παραμένουν άγνωστοι, είχαν εισβάλει φορώντας κουκούλες full face και γάντια εργασίας στο σπίτι του θύματος, τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιού και, αφού τον έδεσαν χειροπόδαρα με μονωτική ταινία και τον φίμωσαν, άρχισαν να τον χτυπούν για να τον αναγκάσουν να τους δείξει πού έκρυβε χρήματα.

Οι κακοποιοί άρπαξαν από το σπίτι 6.500 ευρώ, κοσμήματα, τραπεζικές κάρτες, βιβλιάρια καταθέσεων, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα κινητό τηλέφωνο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δυο δραστών στο Μεσολόγγι και σε περιοχή της Εύβοιας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου και του τμήματος Διφρυών – Μεσσαπίων αντίστοιχα βρήκαν το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, ενώ το κυνηγετικό όπλο βρέθηκε σε σημείο όπου το είχαν κρύψει οι δράστες.

Από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ο οποίος απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος των δυο ταυτοποιημένων δραστών και των αγνώστων συνεργών τους, οι έρευνες για την ταυτοποίηση των οποίων συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response