Μεσολόγγι: Επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας

Κοινοποίηση:
ksyulodarmos_astynomia_egklhma

Οι απειλές και ο πυροβολισμός οπαδού ομάδας στο Μεσολόγγι από άλλο οπαδό έχουν κινητοποιήσει τις αστυνομικές Αρχές στην περιοχή.

Επεισόδιο μεταξύ οπαδών  φέρεται να έλαβε χώρα στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agriniosite.gr η κατάσταση είναι έκρυθμη στο Μεσολόγγι μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και υπάρχει φόβος για συνέχιση των επεισοδίων.

Όλα ξεκίνησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, όταν  από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, συνελήφθη ένας άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο δράστη, αφαίρεσαν από τον αθλητικό σύνδεσμο της ΑΕΚ μια πινακίδα, η οποία βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο σωματείου φιλάθλων, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ

Στη συνέχεια οπαδοί των δύο ομάδων συνέχισαν τους διαπληκτισμούς και μετέβησαν στο Μποχώρι Μεσολογγίου όπου σύμφωνα με την καταγγελία 33χρονου οπαδού φέρεται να δέχθηκε απειλές από 28χρονο οπαδό άλλης ομάδας.

Επίσης σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο 28χρονος φέρεται επίσης να πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο τον 33χρονο και οι πληροφορίες λένε πως δεν τραυματίστηκε. Εν συνεχεία ο  28χρονος επιβιβάστηκε σε IX και παρέσυρε τον 33χρονο, ο οποίος χτύπησε στο πόδι, αφού σύρθηκε στο έδαφος για περίπου 10 μέτρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με ελαφρύ τραύμα.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Μεσολογγίου είναι σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δυστυχως αυτη ειναι η εικονα του καταπιεσμενου νεου, να θελει να σκοτωσει τον “αντιπαλο”, να βανδαλισει, να καταστρεψει. Ειχαμε τα μαχαιρια, τωρα αρχισαν να βγαινουν και κουμπουρια. Ωρε τι καταντια ειναι τουτη?

  2. Τι γυρεουν τα ποδοσφαιρα στην ηρωικη και ιερα μας πολη? ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ

  3. Ή ομάδα πού με τό ΠΑΣΟΚ μαζί ΔΕΝ άφησαν ΤΙΠΟΤΑ όρθιο στην χώρα.. ντροπή σήμερα τό 2021 σε λεγόμενη Ευρώπη νά ΕΊΜΑΣΤΕ Κολομβία και ό μεγαλύτερος όχι σέ ήθος και αξιοπρέπεια ισονομία δικαιοσύνη, οι νοπροσκεκλημένοι νά υπερέχουν αυτούς πού έπρεπε να είναι φυλακή σέ μία άλλη χώρα…

  4. ΟΣΦΠ.
    Η ομάδα του Ελληνικού δημοσίου.
    Η ομάδα ντροπή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
    Η ομάδα που διέλυσε τα πάντα.
    Η ομάδα της άσπρης της μαύρης και της παράγκας.
    Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιό και θυγατέρα.

Comments are closed.