Μενεγάκη: Η μαμά και η πεθερά της κάνουν διακοπές μαζί – Δες φώτο!

Κοινοποίηση:
elenimenegaki

Η μαμά της Ελένης Μενεγάκη και η πεθερά της απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κάρυστο!

eleni12-1

Οι δύο γυναίκες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού. Η μαμά της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα Μισόκαλου έχει εξοχικό στην Κάρυστο και εκεί πέρασε όλο το διάστημα της καραντίνας και η παρουσιάστρια της έστελνε μηνύματα μέσα από την εκπομπή της.

Μαμά και πεθερά είναι στην Κάρυστο και περιμένει πώς και πώς να τις δει. Η Ελένη Μενεγάκη θα τις συναντήσει σύντομα στα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου θα στήσουν ένα τρικούβερτο γλέντι!

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου που λατρεύει το απέραντο γαλάζιο δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία που απεικόνιζε τα καταγάλανα νερά του νησιού και η Ελένη όχι μόνο της έβαλε μία καρδούλα αλλά και αντάλλαξαν και μηνύματα. Η Ελένη περιμένει πώς και πώς να συναντηθεί και με την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα στα Άχλα της Άνδρου…

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά στην μαμά του Μάκη Παντζόπουλου: «Να περνάτε υπέροχα ❤❤❤❤❤ σας περιμένουμε όλους μαζί για να συνεχίσουμε το γλέντι που ξεκινήσατε ήδη !»!

Σήμερα η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου μαγεμένη από την Κάρυστο δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία… Δες που βρίσκεται η πεθερά και η μαμά της Ελένης Μενεγάκη παρακάτω!

elenimenegaki

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: