Μεγκ Ράιαν: Η αξέχαστη σκηνή του οργασμού της σε ταινία – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν την είδαν [BINTEO]

Κοινοποίηση:
CASCASCAS

Τα παιδιά της Μεγκ Ράιαν νιώθουν ντροπή για τη διάσημη κινηματογραφική σκηνή του οργασμού της στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».

«Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz’s Deli [όπου γυρίστηκε η σκηνή]. Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση. Μου φώναζαν “Μαμά, αυτό είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz’s υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή» δήλωσε αρχικά η Ράιαν.

Το 2018, ο γιος, τον οποίο η Ράιαν απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντένις Κουέιντ, εξέφρασε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τον ρόλο της μητέρας του στην ταινία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν την είχε δει μέχρι την ενηλικίωσή του. «Είδα το When Harry Met Sally για πρώτη φορά πρόσφατα» είχε πει.

«Την είδα επειδή έκανα μια ρομαντική κομεντί, και αυτό είναι μια ρομαντική κομεντί. Μετά έκλαιγα για πολλή ώρα, γιατί ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη, και αμέσως της τηλεφώνησα και της είπα: “Λυπάμαι πολύ που έχασα αυτή την ταινία”. Εκείνη μου απάντησε: “Την έχω δει περίπου μία φορά”» είπε τέλος, ο γιος της Μεγκ Ράιαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτο ηξερε καλα αυτο εκανε γιατι ηοποιος δεν ηταν σαν την αλλη την δικια μας την Μερκουρη που στην μονη ταινεια που βλεποταν ηταν η Στελλα που επαιξε τον εαυτο της

Comments are closed.