Μεγαλεία για την «Τουνάρα»! «Βαρεμένος» θαυμαστής την έκανε… «πορτραίτο» στο κεφάλι του! (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
τουναρος

Τα έχουμε δει όλα και δεν ξέρουμε τι θα δούμε ακόμα σε αυτόν τον κόσμο. Την ώρα που η Ιωάννα Τούνη σαρώνει τις ερήμους του Ντουμπάι, ένας θαυμαστής πέρασε από τον… μπαρμπέρη.

Ο λόγος; Έκανε στο κεφάλι του, με το σχετικό κούρεμα την προσωπογραφία της Ιωάννας Τούνη. Η ίδια πάντως, όταν είδε τη φωτογραφία ένα σοκ το έπαθε, όπως αναφέρει και στη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Δείτε τις φωτογραφίες στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Καλά ο θαυμαστής είναι πυροβολημένος,δέν το συζητάμε.Αλλά σίγουρα πρόκειται για κούρεμα και όχι για τατουάζ; Αν πρόκειται για κούρεμα,υποκλίνομαι στον μπαρμπέρη.

  2. ΣΤ” @ΡΧΙΔΙ@ ΜΑΣ Η @ΛΒ@ΝΙΔ@. ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ, ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΠΙΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΠΟ#ΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ, ΚΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ Κ@ΡΙΟΛ@ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ. ΑΙ Σ#ΧΤΗΡ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ.

  3. Η Τούνη ως γνωστόν έχει καμένο εγκέφαλο, αλλά και ο θαυμαστής της είναι εγκεφαλικά νεκρός. Πόσο χαμηλά αλήθεια θα πέσει ο ΄Ελληνας;

Leave a Response